darknessdestan Megapat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #11 ProximusTwo dedi: G2 hariç çöp hepsi. G2 de mantıksız. Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu iyidir. Genişletmek için tıkla... Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu şu an güzel gözüküyor duyduğum bir marka değil güvenilir mi? brabrevaloyn dedi: MSI SPATIUM M450 1GB 3600/2300MB/s PCIe NVME M.2 SSD Disk fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da hepsini döver bu. Genişletmek için tıkla... Döver döver de bütçemi aşıyor 2 katı nerdeyse nowe dedi: Ben eskiden Acronis ile yapabiliyordum şimdi ücretliye çevirdiler. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla M.2 e format tamam gerekecek yine.
ProximusTwo dedi: G2 hariç çöp hepsi. G2 de mantıksız. Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu iyidir. Genişletmek için tıkla... Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu şu an güzel gözüküyor duyduğum bir marka değil güvenilir mi? brabrevaloyn dedi: MSI SPATIUM M450 1GB 3600/2300MB/s PCIe NVME M.2 SSD Disk fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da hepsini döver bu. Genişletmek için tıkla... Döver döver de bütçemi aşıyor 2 katı nerdeyse nowe dedi: Ben eskiden Acronis ile yapabiliyordum şimdi ücretliye çevirdiler. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla M.2 e format tamam gerekecek yine.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 11 Ocak 2024 #12 darknessdestan dedi: Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu şu an güzel gözüküyor duyduğum bir marka değil güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Toshiba kökenli bir marka. Güvenilir.
darknessdestan dedi: Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu şu an güzel gözüküyor duyduğum bir marka değil güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Toshiba kökenli bir marka. Güvenilir.