Aryond alıp 10 saat içinde iade ettim. Kesinlikle önermiyorum.Orta düzey bir bilgisayara monitör arıyorum sistem genel olarak R5 3600 RX570 veya 580 B450MPRO anakart vs. Buna göre kavisli kavisli olması şartgüzel monitör tavsiyelerinizi bekliyorum aklımda 2 model var marka takıntım yoktur not: Oynayacağım oyun türleri hepsi özellikle CS:GO Valorant tarzı oyunlar.
MSI Optix G27C5 27” 1ms 165Hz FreeSync VA Full HD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Aryond A27 V1.1 240 Hz Oyuncu Monitörü | Monster Notebook
Monster'ın bu konuda başarılı olacağını düşünüyorum.
onerdiğiniz var mı ?Aryond alıp 10 saat içinde iade ettim. Kesinlikle önermiyorum.
Kötü yanları:
Aşırı fazla ghosting var.
Pikseller sayılabiliyor resmen, PPI değeri çok düşük.
Renk kalitesi berbattan berbat.
İyi yanları:
Pivot ve kavisli olması.
onu bekliceğim zatenGaming gecesinden almanızı öneririm %25'e kadar çıkan indirimler oluyor ve her cuma geliyor monitör.
Monitörler hakkında pek bilgim yok tek bildiğim ms ve hz onun dışında birşey bilmiyorum va panel va ve pivot gibi yazılar ne anlama geliyor ?Bunu da düşünebilirsin. IPS Panel, 144Hz;
MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.248,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
(Favorim)IPS panel,165 Hz, Ucuz,
Acer Nitro VG242YPbmiipx UM.QV2EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro VG242YPbmiipx UM.QV2EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro VG242YPbmiipx UM.QV2EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
VA Panel alacaksan;
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
VA ve Curved;
Samsung LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
VA ve Pivot;
Acer XF240QS 23.6" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Acer XF240QS 23.6" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Monitörler hakkında pek bilgim yok tek bildiğim ms ve Hz onun dışında bir şey bilmiyorum VA panel VA ve pivot gibi yazılar ne anlama geliyor?
Tam tersi, IPS panel monitörlerde renkleri tam olarak görürsünüz. VA panelde biraz daha karanlıktır görüntü.Pivot dikey ekran olabilmesi. VA panel renk kaybı olmamasını sağlıyor diye biliyorum. Yani dizi film seyrederken nereden bakarsanız bakın aynı görüyorsunuz.