2000TL mouse önerisi

Bütçe
Max 2200

micheal owen

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Aktif olarak SteelSeries Prime kablolu mouse kullanıyorum. Kablosuz ve biraz daha hafif bir fareye geçmek istiyorum, tutuş şeklim palm, elim SteelSeries Prime'a tam oturuyor, parmaklarım uzun, elim biraz büyük. Gözüme Darmoshark M3 Pro kestirdim, şu anlık aklımda bu mouse var. Siz neler önerebilirsiniz? FPS oyunları oynuyorum.

Prime'dan daha yükseklik olarak daha alçak bir mouse ancak bu bütçede en iyisidir.

Hocam stokta yok.

B

2KHz'dan yüksek kullanmadığın sürece herhangi bir sorun olmaz. Çünkü 2KHz'den sonrası işlemcine yük bindirir.

Bu sizin attığınız farenin yanında dongle geliyor mu? Sitenin ürün açıklamasında bulamadım da, ekstra mı alıyoruz acaba?

Hocam biraz kendimde baktım, 2.el Razer Viper V3 HyperSpeed 1600TL, 2400TL'ye Darmoshark M3 Pro Max var. Zaten bir kere alıp uzun süre kullanacağım için sağlam olsun istiyorum.

Hocam biraz kendimde baktım, 2.el Razer Viper V3 HyperSpeed 1600TL, 2400TL'ye Darmoshark M3 Pro Max var. Zaten bir kere alıp uzun süre kullanacağım için sağlam olsun istiyorum.
@soulsteal59

@soulsteal59

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…