2000TL mouse önerisi

Dnz123

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar, iyi sosyaller. VXE mad r fareye sahibim ve şarj konusundan gerçekten şikayetçiyim. Şu anda ürünü satıyorum. 1800-2000 bandında kablosuz mouse önerebilir misiniz? Valorant-LoL-CS tarzı bazen de hikayeli oyunlar oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar, iyi sosyaller. VXE mad r fareye sahibim ve şarj konusundan gerçekten şikayetçiyim. Şu anda ürünü satıyorum. 1800-2000 bandında kablosuz mouse önerebilir misiniz? Valorant-LoL-CS tarzı bazen de hikayeli oyunlar oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse buna bakabilirsin.

Hocam VXE mad r ürünümü bir arkadaşıma 1800TL'ye satacağım sonrasında para biriktirip Scyrox V8 de alabilirim sizin attığınızıda akabilirim ama benim farem 200mAh Scyrox 250mAh VXE mad r satmaya gerek var mı değer mi?

VXE mad r sat dostum, MCHOSE A5 falan alabilirsin ancak şu sıralar sorun yaşanıyor driver ile alakalı. mahın çokta önemi yok, mousenin içindeki sensörü ve mcunun verimliliğine bakar.

VXE mad r sat dostum, MCHOSE A5 falan alabilirsin ancak şu sıralar sorun yaşanıyor driver ile alakalı. MAh'ın çok da önemi yok, farenin içindeki sensörü ve mcunun verimliliğine bakar.

VXE Mad R Malatya'dan, Param Güvende ile 1.700 TL’ye satıyorum. G305 çok dikkatimi çekti; şu anda G203 kullanıyorum, yedek olarak 3 senedir bir problemi yok. 600 TL daha koyup MCHOSE A5 mi almalıyım, yoksa G305 mi almalıyım, 1.400 TL’ye?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı