2000TL oyuncu kulaklığı önerisi

Üstadım Cloud III için ses kalitesi pek iyi değil diyorlar ne kadar doğru ne kadar değil bilmediğim için sizlerden de fikir almak istedim. Ayrıca İtopya'dan Razer kulaklığı şu an için gidip alabilirim orada da indirim de.

Üstadım Cloud III için ses kalitesi pek iyi değil diyorlar ne kadar doğru ne kadar değil bilmediğim için sizlerden de fikir almak istedim. Ayrıca İtopya'dan Razer kulaklığı şu an için gidip alabilirim orada da indirim de.

Hocam ben Cloud ikisini kullanıyorum gayet güzel. Cloud 3'ün de daha gelişmiş olduğunu varsayıyorum şu an çoğu profesyonel oyuncu da kullanıyor zaten kötü olduğunu düşünmüyorum.

Hocam, 3000 bandına SteelSeries aygıtları da listeye girebilir mi HyperX'in yanında?

Hocam Rahat kulaklık ama kalitesini beğenmiyorum PlayStation Xbox için daha uygun

Hocam ben Cloud ikisini kullanıyorum gayet güzel. Cloud 3'ün de daha gelişmiş olduğunu varsayıyorum şu an çoğu profesyonel oyuncu da kullanıyor zaten kötü olduğunu düşünmüyorum.

ASUS TUF H1 kullanıyordum maalesef bozulduğu için yeni bir kulaklık arayışına girmiştim hocam sizce Razer olanını alsam eksikliğini çeker miyim ses kalitesi anlamında, önce ki kulaklığıma göre?

Hocam bende 3000 bandında araştırma yapıyordum, steelseries kalitesinden asla vazgeçmem ancak bunlar steelseriesin uygun fiyatlıları olunca korkutuyor beni. https://www.akakce.com/kulaklik/en-...fonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,2121018837.html

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...fonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1216629846.html

3000 bandında öneri verdikleri için steelseries'ten bir kaç cihaz bıraktım.
Üstadım fiyatları hemen hemen aynı sayılır aralarında ki farklar nedir bunların? Çok absürt bir fiyat farkı görünmüyor aralarında ki en iyisi hangisi?

ASUS TUF H1 kullanıyordum maalesef bozulduğu için yeni bir kulaklık arayışına girmiştim hocam sizce Razer olanını alsam eksikliğini çeker miyim ses kalitesi anlamında, önce ki kulaklığıma göre?

Üstadım fiyatları hemen hemen aynı sayılır aralarında ki farklar nedir bunların? Çok absürt bir fiyat farkı görünmüyor aralarında ki en iyisi hangisi?
Aslında hepside aynı ancak Arctis 1'in db avantajı bir tık daha fazla. Sevmediğim kısmı ise bunların üçüde sanırım steelseries gg'nin kapsamaması. Steelseries gg için en aşağı baz model sanırım arctis 3 veya 5 olması lazımdı.

Hocam Razer indirimde şu an sanırım BlackShark. Bence ses kalitesi güzel kullanan arkadaşlarım da memnun rahat diyorlar fakat tek sıkıntısı malzeme kalitesi kötü menteşelerde ilerleyen zamanda çıkma kırılma oluyor HyperX'de de var bu sorun.

HyperX ek olarak şöyle bir ürün daha fark ettim.

Bu da güzel fakat eski cloud 3 veya razer kalitesi olmaz diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı