Hocam, 3000 bandına steelseries aygıtlarıda listeye girebilir mi Hyperx'in yanında?Hocam o fiyata RAZER Blackshark V2 X Yeşil Gaming Kulaklık (RZ04-03240600-R3M1) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
950 TL daha koyarsanız üstüne hem mikrofon hem ses kalitesi güzel olan üstüne ses kartlı Cloud 3 HyperX Cloud III 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Kırmızı - Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Hocam o fiyata RAZER Blackshark V2 X Yeşil Gaming Kulaklık (RZ04-03240600-R3M1) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
950 TL daha koyarsanız üstüne hem mikrofon hem ses kalitesi güzel olan üstüne ses kartlı Cloud 3 HyperX Cloud III 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Kırmızı - Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Üstadım Cloud III için ses kalitesi pek iyi değil diyorlar ne kadar doğru ne kadar değil bilmediğim için sizlerden de fikir almak istedim. Ayrıca İtopya'dan Razer kulaklığı şu an için gidip alabilirim orada da indirim de.
Hocam, 3000 bandına SteelSeries aygıtları da listeye girebilir mi HyperX'in yanında?
Hocam ben Cloud ikisini kullanıyorum gayet güzel. Cloud 3'ün de daha gelişmiş olduğunu varsayıyorum şu an çoğu profesyonel oyuncu da kullanıyor zaten kötü olduğunu düşünmüyorum.
Üstadım fiyatları hemen hemen aynı sayılır aralarında ki farklar nedir bunların? Çok absürt bir fiyat farkı görünmüyor aralarında ki en iyisi hangisi?Hocam bende 3000 bandında araştırma yapıyordum, steelseries kalitesinden asla vazgeçmem ancak bunlar steelseriesin uygun fiyatlıları olunca korkutuyor beni. https://www.akakce.com/kulaklik/en-...fonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,2121018837.html
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...fonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1216629846.html
![]()
SteelSeries Arctis 1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.729,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3000 bandında öneri verdikleri için steelseries'ten bir kaç cihaz bıraktım.
Aslında hepside aynı ancak Arctis 1'in db avantajı bir tık daha fazla. Sevmediğim kısmı ise bunların üçüde sanırım steelseries gg'nin kapsamaması. Steelseries gg için en aşağı baz model sanırım arctis 3 veya 5 olması lazımdı.ASUS TUF H1 kullanıyordum maalesef bozulduğu için yeni bir kulaklık arayışına girmiştim hocam sizce Razer olanını alsam eksikliğini çeker miyim ses kalitesi anlamında, önce ki kulaklığıma göre?
Üstadım fiyatları hemen hemen aynı sayılır aralarında ki farklar nedir bunların? Çok absürt bir fiyat farkı görünmüyor aralarında ki en iyisi hangisi?
ASUS TUF H1 kullanıyordum maalesef bozulduğu için yeni bir kulaklık arayışına girmiştim hocam sizce Razer olanını alsam eksikliğini çeker miyim ses kalitesi anlamında, önce ki kulaklığıma göre?
Üstadım fiyatları hemen hemen aynı sayılır aralarında ki farklar nedir bunların? Çok absürt bir fiyat farkı görünmüyor aralarında ki en iyisi hangisi?
HyperX ek olarak şöyle bir ürün daha fark ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.