2000TL palm grip için mouse önerisi

Bütçe esneyebilir, indirim bekleyebilirim. Önerilerinizi beklıyorum. (palm grip)

Hocam stoğu gelirse ben bunun Pro S modelini kullanıyorum çok memnunum önerebilirim.

Ayrıca ben öneri konusu açtığımda şunu çok önermişlerdi;

Hocam stoku gelirse ben bunun Pro s modelini kullanıyorum çok memnunum önerebilirim.

Ayrıca ben öneri konusu açtığımda şunu çok önermişlerdi;

Anlık olarak F1 Pro almayı dusunuyorum sızce alınır mı?

Anlık olarak F1 Pro almayı dusunuyorum sızce alınır mı?
Hocam ben mouse alırken F1 Pro’yu incelemiştim ancak mavi forumda bana kronik bağlantı sorunlarının olduğunu söyleyip önermediler. Donanım olarak güzel mouse ancak kronik sorunu varmış.

Ben de bunun üzerine Fantech’e baktım, bütçe arttırıp Helios II Pro S modelini tercih ettim ve oldukça memnunum.
Düz modelin (Helios II) farklılığı MCU, Kaplama ve Switch.
Düz modeldeki MCU farklı olsa bile kendisi High-tier bir MCU diye biliyorum. MCU farkından dolayı 1000 Hz veriyor maksimum ancak zaten ben Helios II Pro S’de bile 4K yerine 2K kullanıyorum çünkü çoğu oyun bu oranı desteklemiyor. Sırf Hz takılıp onun için alıyorsanız haberiniz olsun, pek bir önemi yok 2K sonrasının.

Hocam ben mouse alırken F1 Pro'yu incelemiştim ancak mavi forumda bana kronik bağlantı sorunlarının olduğunu söyleyip önermediler. Donanım olarak güzel mouse ancak kronik sorunu varmış.

Ben de bunun üzerine Fantech'e baktım, bütçe arttırıp Helios II Pro s modelini tercih ettim ve oldukça memnunum.
Düz modelin (Helios II) farklılığı mcu, kaplama ve switch.
Düz modeldeki mcu farklı olsa bile kendisi high-tier bir mcu diye biliyorum. Mcu farkından dolayı 1000 Hz veriyor maksimum ancak zaten ben Helios II Pro S'de bile 4K yerine 2K kullanıyorum çünkü çoğu oyun bu oranı desteklemiyor. Sırf Hz takılıp onun için alıyorsanız haberiniz olsun, pek bir önemi yok 2K sonrasının.

Hocam dun F1 Pro sipariş ettım gelıp deneyımledıgım zaman kendı goruslerımı yazarım teşekkürler yardımların ıcın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı