Amazon42 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 106 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H Cruical Ballistix 2x8 16 GB RGB RAM Samsung Odyssey G3 24" 144hz 1ms Monitör Asus Rog Strix RTX 3060 12 GB Ekran Kartı. Cinsiyet Erkek Meslek Çiftçi 28 Aralık 2023 #1 Oreki dedi: Rica ederim. Evet fazla fazla yeterli olur. Çok uzun yıllar kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam selam özel mesaj yolu ile yazmak istedim ama olmadı. Maksimum 2000 TL bütçe ile alınabilecek PSU tavsiyeniz var mıdır?
Oreki dedi: Rica ederim. Evet fazla fazla yeterli olur. Çok uzun yıllar kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam selam özel mesaj yolu ile yazmak istedim ama olmadı. Maksimum 2000 TL bütçe ile alınabilecek PSU tavsiyeniz var mıdır?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 28 Aralık 2023 #2 Amazon42 dedi: Hocam selam özel mesaj yolu ile yazmak istedim ama olmadı. Maksimum 2000 TL bütçe ile alınabilecek PSU tavsiyeniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... https://www.ciceksepeti.com/phanteks-amp-550w-80-gold-full-module-psu-mining-gaming-oyuncu-bilgisayar-guc-kaynagi-kcm51584450
Amazon42 dedi: Hocam selam özel mesaj yolu ile yazmak istedim ama olmadı. Maksimum 2000 TL bütçe ile alınabilecek PSU tavsiyeniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... https://www.ciceksepeti.com/phanteks-amp-550w-80-gold-full-module-psu-mining-gaming-oyuncu-bilgisayar-guc-kaynagi-kcm51584450
Amazon42 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 106 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H Cruical Ballistix 2x8 16 GB RGB RAM Samsung Odyssey G3 24" 144hz 1ms Monitör Asus Rog Strix RTX 3060 12 GB Ekran Kartı. Cinsiyet Erkek Meslek Çiftçi 28 Aralık 2023 #3 Oreki dedi: https://www.ciceksepeti.com/phanteks-amp-550w-80-gold-full-module-psu-mining-gaming-oyuncu-bilgisayar-guc-kaynagi-kcm51584450 Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler öncelikle yardımınız için. XFX RX6600 ekran kartına takmak için gereken kablo da var mıdır içinde bunun?
Oreki dedi: https://www.ciceksepeti.com/phanteks-amp-550w-80-gold-full-module-psu-mining-gaming-oyuncu-bilgisayar-guc-kaynagi-kcm51584450 Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler öncelikle yardımınız için. XFX RX6600 ekran kartına takmak için gereken kablo da var mıdır içinde bunun?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 28 Aralık 2023 #4 Amazon42 dedi: Hocam teşekkürler öncelikle yardımınız için. XFX RX6600 ekran kartına takmak için gereken kablo da var mıdır içinde bunun? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Evet gerekli tüm kablolar beraberinde geliyor. O karta da yeterli.
Amazon42 dedi: Hocam teşekkürler öncelikle yardımınız için. XFX RX6600 ekran kartına takmak için gereken kablo da var mıdır içinde bunun? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Evet gerekli tüm kablolar beraberinde geliyor. O karta da yeterli.
Amazon42 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 106 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H Cruical Ballistix 2x8 16 GB RGB RAM Samsung Odyssey G3 24" 144hz 1ms Monitör Asus Rog Strix RTX 3060 12 GB Ekran Kartı. Cinsiyet Erkek Meslek Çiftçi 28 Aralık 2023 #5 Oreki dedi: Rica ederim. Evet gerekli tüm kablolar beraberinde geliyor. O karta da yeterli. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam sipariş geçtim. Bu fiyata gerçektende şahane bir PSU. Korumalarına baktım say say bitmiyor üstelik Japon kapasitör. Oreki dedi: Rica ederim. Evet gerekli tüm kablolar beraberinde geliyor. O karta da yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın ama bilgim biraz yetersiz. Ürünün fotoğrafında ki tüm kablolar geliyor mu psu ile birlikte?
Oreki dedi: Rica ederim. Evet gerekli tüm kablolar beraberinde geliyor. O karta da yeterli. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam sipariş geçtim. Bu fiyata gerçektende şahane bir PSU. Korumalarına baktım say say bitmiyor üstelik Japon kapasitör. Oreki dedi: Rica ederim. Evet gerekli tüm kablolar beraberinde geliyor. O karta da yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın ama bilgim biraz yetersiz. Ürünün fotoğrafında ki tüm kablolar geliyor mu psu ile birlikte?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 28 Aralık 2023 #6 Amazon42 dedi: tüm kablolar geliyor mu psu ile birlikte? Genişletmek için tıkla... Sorun değil sorun gitsin ne olacak. Evet beraberinde gelecek hepsi.
Amazon42 dedi: tüm kablolar geliyor mu psu ile birlikte? Genişletmek için tıkla... Sorun değil sorun gitsin ne olacak. Evet beraberinde gelecek hepsi.