2000TL PSU tavsiyesi

Bütçe
1500 - 2000

eminzsei

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
İşlemci
Intel Core i3-12100F
Merhaba mevcut olarak Frisby FR-PS50F12B 500W kullanıyorum. Öncelikle sorum şu; bahsettiğim PSU kaç yıl kadar dayanır? Kötü olduğunun farkındayım. İkinci sorum ise 1500-2000 TL arası PSU önerileriniz, şimdiden teşekkürler. Ekran kartım RX580, işlemcim i3 12100F.

Kaç yılını bilemeyiz. Çok elektrik kesilen bir yerde yaşıyorsan zaten değiş.

Elektrik nadir kesiliyor bir de iş hayatı dolayısıyla birkaç saat tek kalabiliyorum.

Para sıkıntısı yok ise atılan 2 PSU'dan birini alabilirsin o zaman. İlla değişim şart demiyorum, kaliteli bir akım korumalı priz ile de kullanabilirsin.

Hocam PSU konusunda gerçekten çok değişik hissediyorum bir kısım var 1 yıl kullandım diyor bir kısım ise 2 ayda bozuldu diyor sizin tavsiyeniz nedir cok anlamıyorum güç kaynaklarından lütfen içimi ferahlatır mısınız?

Kaliteli alın uzun kullanın o halde. Ucuz, düşük kalite ürünlere güvenmeyin. Attığım MSI'ı al, o fiyata şu anda alabileceğin en iyi PSU o. Mesajı dikkate alırsan tabii...

Hocam şu an bütçe ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum :) şu anda kullandıgım PSU beni en kötü 1 yıl idare eder mi?

Hocam PSU konusunda gerçekten çok değişik hissediyorum bir kısım var 1 yıl kullandım diyor bir kısım ise 2 ayda bozuldu diyor sizin tavsiyeniz nedir cok anlamıyorum güç kaynaklarından lütfen içimi ferahlatır mısınız?
PSU sistemin bel kemiği kanımca. Kullandığın PSU veya türevleri hani bütçen yetmez sınırdasındır mecbur alırsın. Ama dediğim gibi idarelik yine kullanabilirsin PSU nu akım korumalı priz ile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı