2000TL red switch klavye önerisi

Bütçe
1500-2000

Mucoxz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Genellikle FPS tarzı oynarım, red switch FPS tarzında daha iyi olduğu söylendi ama daha iyi bir tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe artarsa güzel bir model. Tıpkı red gibi linear bir Switch olan yellow Switch ile geliyor. Modlanmaya çok müsait bir yapısı var diye biliyorum.

Dolu dolu bir klavye ararsan da Amazon.com.tr bu model mevcut.

Banggood üzerinden alışveriş yaparken Türkiye direkt posta seçmen daha iyi olur.

Onun haricinde Swarcow'un klavye önerisi videolarına bakabilirsin. Bu 2 modeli de onun sayesinde biliyorum.

Güzele benziyor bir bakayım reis.

Bütçe artarsa güzel bir model. Tıpkı red gibi linear bir Switch olan yellow Switch ile geliyor. Modlanmaya çok müsait bir yapısı var diye biliyorum.

Dolu dolu bir klavye ararsan da Amazon.com.tr bu model mevcut.

Banggood üzerinden alışveriş yaparken Türkiye direkt posta seçmen daha iyi olur.

Onun haricinde Swarcow'un klavye önerisi videolarına bakabilirsin. Bu 2 modeli de onun sayesinde biliyorum.

Şu Banggood attığının stoku yok reis.

Diğeride güzel gibi şu yukarıdaki arkadaşın attığından iyi midir sizce? Bir de hangi Switch bulamadım o Amazon olanın reis.

Bir de öneri olarak Full klavye değil de küçük olursa daha güzel olur bana daha güzel geliyor o tarz. NumLock olup olmamasıda pek önemli değil.

Diğeride güzel gibi şu yukarıdaki arkadaşın attığından iyi midir sizce? Bir de hangi Switch bulamadım o Amazon olanın reis.

Akko bu modelde 2 tip Switch kullanmış. Birisi CS jelly pink diğeri purple. Pink linear iken purple tactile bir Switch.

Anlam veremediğim bir şekilde satıcı dahili olarak hangi Switch ile geldiğini belirtmemiş.

Bir de bunu buldum. Hangi Switch ile geldiğini belirtiyor ve daha fazla özelleştirme seçeneği var satın alım ekranında.

Bir de öneri olarak Full klavye değil de küçük olursa daha güzel olur bana daha güzel geliyor o tarz. NumLock olup olmamasıda pek önemli değil.

Asus fanı değilim 😂

Akko bu modelde 2 tip Switch kullanmış. Birisi CS jelly pink diğeri purple. Pink linear iken purple tactile bir Switch.

Anlam veremediğim bir şekilde satıcı dahili olarak hangi Switch ile geldiğini belirtmemiş.

Bir de bunu buldum. Hangi Switch ile geldiğini belirtiyor ve daha fazla özelleştirme seçeneği var satın alım ekranında.
Çok tatlı klavyelerde bilmiyorum switch ömrü ne durumda acaba. Bilginiz var mı?

ASUS fanı değilim 😂

Çok tatlı klavyelerde bilmiyorum Switch ömrü ne durumda acaba. Bilginiz var mı?

Akko Switch'ler bildiğim kadarıyla kaliteliler. Zaten olası bir Switch arızasında da hot swap özelliği olduğu için hiç uğraşmadan bozuk Switch'i çıkarıp yenisini takabilir.

ASUS fanı değilim 😂

Çok tatlı klavyelerde bilmiyorum Switch ömrü ne durumda acaba. Bilginiz var mı?

ASUS fanı değilim 😂 cümlesini demeseniz onu düşüncektim 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı