Razer BlackWidow V3 Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Red değil ama bu güzeldir.Genellikle FPS tarzı oynarım, red switch FPS tarzında daha iyi olduğu söylendi ama daha iyi bir tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
BlitzWolf® BW-KB3 75% Contasız Hot-Swap bluetooth 5.0/2.4G/Tip-C Kablolu Mekanik Oyun Klavyesi (Win/MacOS/iOS/Android için) Ses Kontrolü için Döner Düğme ile
Only US$101.99. BlitzWolf BW-KB3 75% Gasket Hot Swappable Mechanical Gaming Keyboard with Bluetooth 5.0, 2.4G or Type-C Wired Connection for Windows, MacOS, iOS and Android. Rotary Knob for Volume Control.www.banggood.com
Bütçe artarsa güzel bir model. Tıpkı red gibi linear bir Switch olan yellow Switch ile geliyor. Modlanmaya çok müsait bir yapısı var diye biliyorum.
Dolu dolu bir klavye ararsan da Amazon.com.tr bu model mevcut.
Banggood üzerinden alışveriş yaparken Türkiye direkt posta seçmen daha iyi olur.
Onun haricinde Swarcow'un klavye önerisi videolarına bakabilirsin. Bu 2 modeli de onun sayesinde biliyorum.
Güzele benziyor bir bakayım reis.
Şu Banggood attığının stoku yok reis.
Diğeride güzel gibi şu yukarıdaki arkadaşın attığından iyi midir sizce? Bir de hangi Switch bulamadım o Amazon olanın reis.
Güzele benziyor bir bakayım reis.
Şu Banggood attığının stoku yok reis.
Diğeride güzel gibi şu yukarıdaki arkadaşın attığından iyi midir sizce? Bir de hangi Switch bulamadım o Amazon olanın reis.
Bir de öneri olarak Full klavye değil de küçük olursa daha güzel olur bana daha güzel geliyor o tarz. NumLock olup olmamasıda pek önemli değil.
Çok tatlı klavyelerde bilmiyorum switch ömrü ne durumda acaba. Bilginiz var mı?Akko bu modelde 2 tip Switch kullanmış. Birisi CS jelly pink diğeri purple. Pink linear iken purple tactile bir Switch.
Anlam veremediğim bir şekilde satıcı dahili olarak hangi Switch ile geldiğini belirtmemiş.
Bir de bunu buldum. Hangi Switch ile geldiğini belirtiyor ve daha fazla özelleştirme seçeneği var satın alım ekranında.
ASUS ROG Falchion Ace NX Red Switch RGB Mekanik İngilizce Gaming Klavye
ROG Falchion Ace klavye ile savaş alanın tozunu attırmaya hazır olun. %65 form faktörüne sahip bu kompakt oyuncu klavyesi, interaktif dokunmatik panel ve yenilikçi bir çift yönlü koruma kılıfı…www.gaming.gen.tr
ASUS fanı değilim
Çok tatlı klavyelerde bilmiyorum Switch ömrü ne durumda acaba. Bilginiz var mı?
ASUS ROG Falchion Ace NX Red Switch RGB Mekanik İngilizce Gaming Klavye
ROG Falchion Ace klavye ile savaş alanın tozunu attırmaya hazır olun. %65 form faktörüne sahip bu kompakt oyuncu klavyesi, interaktif dokunmatik panel ve yenilikçi bir çift yönlü koruma kılıfı…www.gaming.gen.tr
ASUS fanı değilim
Çok tatlı klavyelerde bilmiyorum Switch ömrü ne durumda acaba. Bilginiz var mı?