2000TL RX 460 PC Toplama

P. Bateman

Megapat
Herkese merhaba. Beni 1 yıl idare edicek bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Önümüzdeki yıl 10.000TL bir oyun bilgisayarı toplayacağım inşallah. Bu sistemde herhangi bir darbogaz olur mu? Oyanayacağım oyunlar (GTA 5, The Amazing Spiderman serisi, Crysis serisi, Minecraft, Need For Speed serisi).

2000TL OYUN PC.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 10000 TL oyun bilgisayarımı olur? Oyun bilgisayarı dediğin bana göre 5000 TL'yi aşmamalı, 5000 TL üstü sistemler bence render sistemi sınıfına giriyor.

Hocam 10000 TL oyun bilgisayarımı olur? Oyun bilgisayarı dediğin bana göre 5000 TL'yi aşmamalı, 5000 TL üstü sistemler bence render sistemi sınıfına giriyor.
Haklısın gerçi 10.000 TL içerisinde eğer PC için klavye,mause,monitör de varsa o zaman ayrı bir de o paranın içerisinde oyun alacak yani böyle bakarsak olaya 10.000 TL ideal gibi oluyor :D

Herşey dahil olursa olur

İlerde 8 gb bellek takviyesi yaparsın seni rahatlıkla idare eder.Eki Görüntüle 179404
Hocam kusura bakmayın cevap veremedim.İnternete giremiyordum.İleriye dönük almayacağım.1 yıl idare etmesi yeterdi alacagım sisteme karar verdim Eylül'de alacağım.Herkeze teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı