2000TL sağlam switchli mouse önerisi

Bütçe
0-2000TL

yiitalpb

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 1 yıldır VXE R1 model mouse kullanıyorum fakat 1 aydır double Click sorunu çekiyorum ve yeni bir mouse almak istiyorum. Bütçem maksimum 2000TL civarıdır. Rocket League oynuyorum sadece onun için alacağım. O yüzden sağlam switchi olsun istiyorum double Click muhabbeti hoş değil ve de şu anki Mouse'umda (tam emin değilim) switchler yumuşak olduğu için fazladan tıklıyorum bazen o yüzden daha sert switchi olsun istiyorum. Ayrıca MB4 ve MB5 tuşlarını da çok fazla kullanıyorum oyunda onların da sağlam olması gerek. Sizin kullandığınız ya da önerdiğiniz mouse modellerini söyleyebilir misiniz?

Hocam yanlış bilmiyorsam optik switchli olan modellerde çift tıklama olma olasılığı çok daha az oluyor, optik switchle satılan modellere yönelebilirsin.
Bütçene uygun olarak fantech helios 2 vardı sanırım.

Benim için mb4 ve mb5 tuşları da önemli hocam. Bu modelde onlar da sorunsuz mudur bilginiz var mı? Ve de benim şuanki mouseum da optik switch diye biliyorum. Sorunun mikro switchten kaynaklandığı kanaatindeyim.

Benim için mb4 ve mb5 tuşları da önemli hocam. Bu modelde onlar da sorunsuz mudur bilginiz var mı?
Hocam mouseların çoğunda zaten side clickler için benzer switchler kullanıyorlar ve ana switchler kadar uzun ömürlü olmaz hiçbirinde. Şu ana kadar kronik kaynaklı herhangi bir sorun yaşayan görmedim bu farede ama elbet ki zamanla ömrü tükenecektir.

Side clickler için şunlardan da alabilirsin istiyorsan, yedek olarak yani.

Yada direkt aliexpress gibi sitelerden 10 lu 20 li yedek switch alıp kenarda tutabilirsin. Ben zamanında 10 adetini 300 den almıştım yedek olarak duruyor hala.

Dediğiniz mantıklı hocam hotswapsa yapılabilir dediğiniz. Yine de orijinalden sağlam olmasını isterim. Benim için önemli olan ana switch. Şuanki mouse'umda da ana switchden muzdaribim. Vxe r1'in switchinde sanırım kronik double click sorunu var. O yüzden şuanlık önceliğim ana switchin iyi olması. Linkini attığınız mouse'u inceleyeceğim, teşekkürler.

Bu modelin ana switchleri optik switch olduğu için kolay kolay sorun yaşayacağınızı sanmıyorum hocam.

Dediğiniz mantıklı hocam hotswapsa yapılabilir dediğiniz.
Hot swap değil ama biraz lehim biliyorsan kolayca yapılıyor. Bilmiyorsan da telefon tamiri yapanların çoğu lehim yapmayı bilir mesela, tanıdığın yada güvendiğin biri varsa götürürsün yaparlar. Ama bu attığım modeli alacaksan çok fazla yedek switch almana gerek yok, çünkü optik switchler ile mekanik switchlerin soketleri farklı, bir de zaten optik switchler bozulmaz kolay kolay. Bir miktar yan switchler için alsan yeterli olur zaten.

Değerli bilgileriniz için teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…