Ö Ömer Avcu Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 336 Çözümler 1 22 Aralık 2024 #1 Merhabalar. Birkaç gündür klavye arıyorum ama henüz bulamadım. Aradığım özellikler: Sessiz olması (kütüphane gibi sessiz yerlerde kullanacağım için önemli). Kablosuz olması. Görünümü standart ofis klavyeleri gibi olmasın ama çok da sırıtmasın. Ayrıca oyun da oynayacağım için no-ghosting özelliği olursa çok iyi olur. Çantaya atıp götürebilmem lazım. Numpad bulunup bulunmaması önemli değil sadece %60 olmasın yeter. Çok lazım değil ama yazı yazmaya uygun olması için low profile olursa iyi olur Aklımda bunu almak var. Alınır mı?: Havit KB830WB Ayrıca bu ürünü de alacaktım ama YouTube'dan izlediğim kadarıyla sesi mekanik klavye kadar olmasa da yüksekti: Aigo A87 Önerilere açığım.
Merhabalar. Birkaç gündür klavye arıyorum ama henüz bulamadım. Aradığım özellikler: Sessiz olması (kütüphane gibi sessiz yerlerde kullanacağım için önemli). Kablosuz olması. Görünümü standart ofis klavyeleri gibi olmasın ama çok da sırıtmasın. Ayrıca oyun da oynayacağım için no-ghosting özelliği olursa çok iyi olur. Çantaya atıp götürebilmem lazım. Numpad bulunup bulunmaması önemli değil sadece %60 olmasın yeter. Çok lazım değil ama yazı yazmaya uygun olması için low profile olursa iyi olur Aklımda bunu almak var. Alınır mı?: Havit KB830WB Ayrıca bu ürünü de alacaktım ama YouTube'dan izlediğim kadarıyla sesi mekanik klavye kadar olmasa da yüksekti: Aigo A87 Önerilere açığım.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.716 Makaleler 3 Çözümler 17 22 Aralık 2024 #2 Mekanik silent switch harici kesinlikle alınmaz sessizlik için. Kütüphanede çok sırıtır. Önerim bu fiyata MX Keys bulabilirseniz o yoksa K380/s olur. Ancak K380 oyun için pek hızlı olmaz.(Bluetooth'tan ötürü)
Mekanik silent switch harici kesinlikle alınmaz sessizlik için. Kütüphanede çok sırıtır. Önerim bu fiyata MX Keys bulabilirseniz o yoksa K380/s olur. Ancak K380 oyun için pek hızlı olmaz.(Bluetooth'tan ötürü)
Ö Ömer Avcu Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 336 Çözümler 1 22 Aralık 2024 #3 Teşekkürler. Peki silent switch klavye önerebilir misiniz?