2000TL Sistem tavsiyesi

Huysuz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart ve ekran kartından pek emin değilim aslinda. Bu sisteme uygun fiyat performans diye bileceğiniz anakart ve ekran kartı önerirseniz sevinirim.

Anakart ve ekran kartından pek emin değilim aslinda. Bu sisteme uygun fiyat performans diye bileceğiniz anakart ve ekran kartı önerirseniz sevinirim.
Biz bu bileşenleri birçok kişiye tavsiye ettik aldılar ve güzelce kullanıyorlar. Marka takıntın varsa 200 TL daha ekle MSI ya da Asus toplayalım, sana tavsiyem markaya modele fazla takılma.

@Neko

Uzun süredir masa üstü pc kullanmadım. Elimde hala ddr kasa var youtube dan recep abi ve ali abiyi izleyerek bilgi edinmeye çalışıyorum. Başta söylediğim gibi elimde vga girişli bir monitör olduğundan fullhd oynama imkanım yok bu yüzden anakartı ve ekran kartını uygun bir kart almak istiyorum çünkü ilerleyen zamanlarda değiştireceğim amd almak istemiyorum.

Asıl ilerleyen zamanlarda değiştirecekseniz AMD almanız gerekiyor.

Eğer G4600 gibi bir işlemci alırsanız Intel'in yeni çıkaracağı işlemcileri takamazsınız.

Fakat AMD alırsanız AMD'nin 2020'ye kadar çıkaracağı tüm işlemcileri kullanabilirsiniz.

Ek olarak belirtmekte fayda var ki AMD şu an için Intel'den daha iyi.

Gigabyte H110-D3A model anakartını öneririm. 6 tane PCI-E slotu var.

Işlemci için inceleme videosunu izledim önerdiğiniz b350 chipsetli anakart kesinlikle doğru galiba sadece kasa modelini değistirip bu sistemi toplayacağım.
İlginiz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…