2000TL sistem tavsiyesi

TheDifferent

Decapat
Ben 2000 TL bandında bir kanaldan yardım alarak toplayacağım. Parçaların Bazıları Aliexpress'den geliyor ama bilgisayarın işlemcisi overclock acısından önü acık işlemci linkler aşağıda 2 tane parça ikinci el sizce uyumlu mu?

Ekran kartı:

Monitor:

Anakart:

RAM:
US $9.9 30% OFF|AVEXIR RAM DDR3 4GB / DDR3 8GB Memory Frequency 1600MHz 1.5V Desktop memory Interface Type 240pin 11 11 11 28 CL=11 Single RAMs-in RAMs from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group 8 GB AMD 1600 MHZ

İşlemci:

SSD:
a3 480gb

Isı emici radyatör anakart icin:

İşlemci fanı:

Thermal macun:

Almayı düşünüyorum. 2025 ya da 2050 TL'ye mal oluyor oyun testlerine bakarsanız darboğaz meselesi ben göremedim. Battlefield V, GTA V, Tomb Raider ve geri kalan bir cok oyunu oynatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi O.C ile darboğaz olmaz ama ekran kartı 2. el olduğu için mining yapılmış olabilir buna dikkat ederek al. Hatta alabiliyorsan ekran kartı ve PSU sıfır al.

840 TL fiyatına sana fx 6300,cooler master hyper t4 işlemci soğutucu,8gb gskill ram,650W everest range 7 kasayı verebilirim.250 TL fiyatına anakart alırsın.Geriye kalan parayla sıfır rx 570 alırsın.İlgilenirsen yazarsın.

840 TL fiyatına sana fx 6300,cooler master hyper t4 işlemci soğutucu650W everest range 7 kasayı verebilirim.250 TL fiyatına anakart alırsın.Geriye kalan parayla sıfır rx 570 alırsın.İlgilenirsen yazarsın.
tam olarak merkez neresi senin birde işlemci hariç geri kalan eşyaları verebilirsen anlaşabiliriz ürünlerin garantisi varmı ?
İyi O.C ile darboğaz olmaz ama ekran kartı 2. el olduğu için mining yapılmış olabilir buna dikkat ederek al. Hatta alabiliyorsan ekran kartı ve PSU sıfır al.
fiyat kısıtlı dolar olmuş 5.31 şimdiki iyi sistemler en az neredeyse 3500 4000 olduğu için benim maaliyeti 2000 TL yi geçmemesi gerekiyor bu fiyata sıfır ekran kartı cok zor bulursun mining yapılmış ekran kartları yorulmuş olduğu için uzak duruyorum işlemci 80 tl olmasına rağmen kendini rx 570 gibi ekran kartında darboğaz yapmadan durabiliyor ve işlemci oc olması da iyi soğutucu iyi seçersem işlemci 4.00 ghz kadar çıkabiliyor bu arada uyumlu değilmi

Son düzenleme:
700 Tl fiyatına verebilirim.650W everest range 7 kasa,Cm hyper t4 işlemci soğutucu,8gb ddr3 1600mhz ram.Hangi şehirde oturuyorsunuz?

700 Tl fiyatına verebilirim.650W everest range 7 kasa,Cm hyper t4 işlemci soğutucu,8gb ddr3 1600mhz ram.Hangi şehirde oturuyorsunuz?
güzel pazarlıktan iyi müşteri bulabilirsin pazarlık yaparsan alabilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…