Kargolayamam zaten.İyi günler.Kocaeli benim yer kargolu bişi düşünüyorsan Almayacağım
Kargolayamam zaten.İyi günler.Kocaeli benim yer kargolu bişi düşünüyorsan Almayacağım
satmayacak mısın yoksa mekanın uzakmıKargolayamam zaten.İyi günler.
tek 8 lik ram alıp ekran kartı taksam birde anakart msi secsen olurmu asus da olabilirSıfır APU'lu sistem toplamanızı öneririm.
- KASA;Dark F40 400W 1xUSB 3.0, 2xUSB 2.0, 2x12cm Fanlı Pencereli Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası DKCHF40P40 DARK F40 400W Kasa
- İŞLEMCİ;Captcha Verification Ryzen 3 2200G
- ANAKART; Captcha Verification Asrock A320M HD-V
- SSD;Captcha Verification SU650 240GB
- 8GB RAM; Captcha Verification 2400Mhz 2 Tane almalısın.(338TL)
Mekan uzak.İstanbul'da oturuyorum.satmayacak mısın yoksa mekanın uzakmı
tek 8 lik ram alıp ekran kartı taksam birde anakart msi secsen olurmu asus da olabilir
Tek 8GB ram önerilmiyor APU sistemlere. 2 tane 4 GB ram takarsan daha performanslı olur. Ama Ekran kartı alırsan Tek 8GB alabilirsin. O da ekran kartı alırsanız bütçenizi aşmak zorunda kalırsınız.satmayacak mısın yoksa mekanın uzakmı
tek 8 lik ram alıp ekran kartı taksam birde anakart msi secsen olurmu asus da olabilir
ya kardeş ben diyorum ki 8 gb tek yanında ekran kartı alıcam yoksa bizde biliyoruz apu larda ram single değil 2 li alınması gerekiyor ve mhz değerini cok üste tutmaya calışmamız gerektiğini bende biliyorum da ekran kartı 8 gb single ram alsam diyorum yani single kullanıcam sonra ekran kartı alıcam zannetin heraldeTek 8GB ram önerilmiyor APU sistemlere. 2 tane 4 GB ram takarsan daha performanslı olur. Ama Ekran kartı alırsan Tek 8GB alabilirsin. O da ekran kartı alırsanız bütçenizi aşmak zorunda kalırsınız.
Asrock ise bilgisayar bileşenleri üreten süper bir firmadır. Msi yada Asus'a fazladan para vermeye gerek yok hemen hemen aynı işlevi görüyorlar.
Tamam dediğin olur.ya kardeş ben diyorum ki 8 gb tek yanında ekran kartı alıcam yoksa bizde biliyoruz apu larda ram single değil 2 li alınması gerekiyor ve mhz değerini cok üste tutmaya calışmamız gerektiğini bende biliyorum da ekran kartı 8 gb single ram alsam diyorum yani single kullanıcam sonra ekran kartı alıcam zannetin heralde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.