2000TL telefon önerisi

• Konuyu başlatan Shfly
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 853
Pazar günü yani yarın 2000 TL'ye bir akıllı telefon alacağız ancak telefonlardan zerre anlamıyorum. Şu an 2000 liraya mağazaya gidip alabileceğim iyi bir telefon var mıdır bilenler yardımcı olursa sevinirim (yüksek ihtimalle Vatan'dan alacağız).

Son düzenleyen: Moderatör:
Pazar günü yani yarın 2000 TL'ye bir akıllı telefon alacağız ancak telefonlardan zerre anlamıyorum. Şu an 2000 liraya mağazaya gidip alabileceğim iyi bir telefon var mıdır bilenler yardımcı olursa sevinirim (yüksek ihtimalle Vatan'dan alacağız).

Yoktur hocam.

Yani bütçenin 100 TL üstünde veya altında iyi cihazlar var ancak mağazalardan alacaksanız 2000 TL'ye iyi bir cihaz yok.

Xiaomi Redmi Note 8 64 GB/4 GB (İthalatçı Garantili) 2.899,00 TL yerine 2.099,00 TL Xiaomi Redmi Note 8 64 GB/4 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri

Yerli ve Milli telefonumuzu takdim edeyim hocam

Mağazaya gidip alacaksanız bulamazsınız, hele hele Vatan zaten pahalıya satıyor. Ama internetten alacaksanız çok güzel telefonlar var. Bence internetten siperiş verin.
Mağazaya gidip alacaksanız bulamazsınız, hele hele Vatan zaten pahalıya satıyor. Ama internetten alacaksanız çok güzel telefonlar var. Bence internetten siperiş verin.

Internet sitesinden baktım. Alınabilecek telefonlar Redmi 9C 32 GB ve General Mobile GM 21 Plus.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı