2000TL telefon önerisi

Daha fazla  
Annem için bir telefon alacağım. Pili uzun giden, 32 veya 64 GB depolamalı, sağlam, sadece Instagram, Facebook ve Whatsapp kullanıyor, buna uygun telefon arıyoruz. İnternetten de satın alabiliriz, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy M30S gayet uygun bir tercih. Özelllikle de 6000 mAh bataryası ile uzun süre kullanımı çok hoşuna gidecektir.

.

Pil = M30s

Daha az pil Pil + bolca Depolama = Realme 5 Pro

Ucuza Pil = Mi A2 Lite
Almamak gerekenler elemanıdır {Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, Oppo'lar, Huawei'ler}
Sırf ColorOS için bile Realme 5 Pro alınabilir.
Çok kolay bir işletim sistemi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de birkaç ay içinde anneme telefon alacağım kendisi uzun süre iPhone 4 kullandı. Bu yüzden depolaması en az 64 GB olan, özellikle de kamerası iyi bir telefon arıyorum. Bütçe Max. 2500 TL
Yeni konu açmaktansa buraya yazayım dedim yardımcı olur musunuz

Ben de birkaç ay içinde anneme telefon alacağım kendisi uzun süre iPhone 4 kullandı. Bu yüzden depolaması en az 64 GB olan, özellikle de kamerası iyi bir telefon arıyorum. Bütçe Max. 2500 TL

Iphone'a alışmışsa oradan devam edin. Android kafa karıştırır. Ben de android'e alışığım Iphone hoşuma gitmiyor. 2500 TL temiz yurt içi kayıtlı 2.el bir Iphone bakın bence..
Annem için bir telefon alacağım. Pili uzun giden, 32 veya 64 GB depolamalı, sağlam, sadece Instagram, Facebook ve Whatsapp kullanıyor, buna uygun telefon arıyoruz. İnternetten de satın alabiliriz, önerilerinizi bekliyorum.

Bende Samsung M30s tavsiye ederim bir Samsung Note FE kullanıcısı olarak.

A51 öneririm. BT sorunu (ki sanırım güncelleme ile halloldu) dışında mis gibi cihaz.

iPhone 4'ten sonra mis gibi gelecektir.

Ayrıca "iPhone a alışmış oradan geçişte zorlanır" diye bir durum yok. Tüm cihazlar birbirine benzedi zaten. Kullandığımız uygulamalar çoğunlukla...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı