2000TL TKL klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba. Maksimum 2000 TL bütçe ile klavye arıyorum. Taksitle alacağım. Amazon gibi en az vade farksız 6 taksit yapan bir mağaza olursa çok daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Türkçe Q klavye istiyorum.

Sonradan keycaps alabilirsiniz, onun dışında bu tarz markalarda bulabileceğinizi sanmam. Logitech, SteelSeries gibi bilindik markalara bakmalısınız o halde.

Sonradan keycaps alabilirsiniz, onun dışında bu tarz markalarda bulabileceğinizi sanmam. Logitech, SteelSeries gibi bilindik markalara bakmalısınız o halde.

SteelSeries Apex 3 nasıl hocam? Şu an Redragon K552 red Switch klavye kullanıyorum. 2 seneye yakın oldu ve Switch'leri yumuşamadı. Oyun oynarken biraz zor oluyor. O yüzden değiştirmek istiyorum.

Apex 3 mekanik değil membran klavyeymiş. Gecikme sorunu olacağını sanmam, kendini kanıtlamış bir marka sonuçta. İncelemelerine bakıp mekanik zorunlu değil diyorsanız alınabilir.

Switch yumuşar mı yoksa aynı şekilde devam mı eder hocam?

Kullanmadığım için pek bir bilgim yok maalesef. Klavye hakkında konu açarsanız kullananlar yardımcı olur muhtemelen veya eski konulara bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…