Arkadaşlar merhaba. Maksimum 2000 TL bütçe ile klavye arıyorum. Taksitle alacağım. Amazon gibi en az vade farksız 6 taksit yapan bir mağaza olursa çok daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Sonradan keycaps alabilirsiniz, onun dışında bu tarz markalarda bulabileceğinizi sanmam. Logitech, SteelSeries gibi bilindik markalara bakmalısınız o halde.
Sonradan keycaps alabilirsiniz, onun dışında bu tarz markalarda bulabileceğinizi sanmam. Logitech, SteelSeries gibi bilindik markalara bakmalısınız o halde.
SteelSeries Apex 3 nasıl hocam? Şu an Redragon K552 red Switch klavye kullanıyorum. 2 seneye yakın oldu ve Switch'leri yumuşamadı. Oyun oynarken biraz zor oluyor. O yüzden değiştirmek istiyorum.
Apex 3 mekanik değil membran klavyeymiş. Gecikme sorunu olacağını sanmam, kendini kanıtlamış bir marka sonuçta. İncelemelerine bakıp mekanik zorunlu değil diyorsanız alınabilir.
Apex 3 mekanik değil membran klavyeymiş. Gecikme sorunu olacağını sanmam, kendini kanıtlamış bir marka sonuçta. İncelemelerine bakıp mekanik zorunlu değil diyorsanız alınabilir.