2000TL uzun süre kullanılabilecek fare önerisi

Bütçe
2000

İCK1777777

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Konuyu çok uzatmak istemiyorum. 2 k civarı bütçem var çok fazla kriter aramıyorum. Fareyi yerine göre palm yerine göre fingertip tarz kullanıyorum. Kablosuz hafif uzun süreler kullanabileceğim kaliteli bir fareye geçmek istiyorum. Şu anlık adaylar AJ159 Apex, AJ159 Pro, Ninjutso Sora v1(red limited Edition) tavsiyede bulunmak isteyen olursa sevinirim. Farklı önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Furylevel Z1 alıp üstüne 1 adet et döner dürüm yiyebilirsiniz hocam.

Herkese iyi sosyaller. Konuyu çok uzatmak istemiyorum. 2 k civarı bütçem var çok fazla kriter aramıyorum. Fareyi yerine göre palm yerine göre fingertip tarz kullanıyorum. Kablosuz hafif uzun süreler kullanabileceğim kaliteli bir fareye geçmek istiyorum. Şu anlık adaylar AJ159 Apex, AJ159 Pro, Ninjutso Sora v1(red limited Edition) tavsiyede bulunmak isteyen olursa sevinirim. Farklı önerilere açığım.
Eğer bütçe artar ise VXE MAD R Wireless Mouse
Artmaz ise, FURYLEVEL Z1

Furylevel Z1 alıp üstüne 1 adet et döner dürüm yiyebilirsiniz hocam.

Bu ürünün tavsiye edilmesi çok mutlu ediyor beni ya. Furylevel diye bir YouTube kanalının projesi bu. Adam tek başına neler yaptı. Şu an adamın kanalı ölü ama daha geniş sulara yelken açtı, başarılarının devamı gelir inşallah. Adam Türk bu arada.

Bu ürünün tavsiye edilmesi çok mutlu ediyor beni ya. Furylevel diye bir YouTube kanalının projesi bu. Adam tek başına neler yaptı. Şu an adamın kanalı ölü ama daha geniş sulara yelken açtı, başarılarının devamı gelir inşallah.

Yıllardan beri izlerim kesinlikle çok güzel iş başardı Rampage'le çıkardığı kulaklıkta çok başarılıydı ancak bunu tek başına çıkardığı için harbiden tebrik etmek gerekiyor.

Yıllardan beri izlerim kesinlikle çok güzel iş başardı Rampage'le çıkardığı kulaklıkta çok başarılıydı ancak bunu tek başına çıkardığı için harbiden tebrik etmek gerekiyor.

Metal klavye çıkarmış ama hiç değerlendirme yok, yolu açık olsun daha fazla önermemiz lazım bu markayı.

Metal klavye çıkarmış ama hiç değerlendirme yok, yolu açık olsun daha fazla önermemiz lazım bu markayı.

Bence onun satılmama sebebi üst seviye ürün olmasıydı piyasada parası olan için seçenek çok o yüzden pek önerilmedi ancak F/P konusunda güzel işler yaparsa her daim önerilen bir marka olacağına eminim.

Öncelikle herkese teşekkürler. Bir şey daha sormak istiyorum. Benim söylediğim fareler ve sizin önerdikleriniz farelerin sensörleri ve genel özellikleri aynı veya çok yakın olmasına rağmen büyük üstünlük VXE mad r tavsiye etti. Bunun sebebi var mıdır? Örneğin bu mouse un 159 Apex'den veya lamzu dan vs artıları nedir? Bu arada ASUS Gladius 3 aimpoint nasıldır 3 k fiyati var fakat 1 k iade kampanyası ile 2 k ya geldiği söyleniyor. Yani 2. ele de açığım fakat gorunuse gore VXE mad r alacağım gibi.

Öncelikle herkese teşekkürler. Bir şey daha sormak istiyorum. Benim söylediğim fareler ve sizin önerdikleriniz farelerin sensörleri ve genel özellikleri aynı veya çok yakın olmasına rağmen büyük üstünlük VXE mad r tavsiye etti. Bunun sebebi var mıdır? Örneğin bu mouse un 159 Apex'den veya Razer v3X HyperSpeed'den üstünlüğü nedir? Bu arada ASUS Gladius 3 aimpoint nasıldır 3 k fiyati var fakat 1 k iade kampanyası ile 2 k ya geldiği söyleniyor. Yani 2. ele de açığım fakat gorunuse gore VXE mad r alacağım gibi.

+Furylevel Z1 de önerilmis 2.500e kadar cikabilirim fakat Z1 ve mad r arasındaki 1 klık fark için bütçe esnetmek gerekli midir?Aman aman bir fark var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı