2000TL Wireless mouse önerisi

Bütçe
2000

Yağızında dediği gibi Delux M800 Ultra iyidir. Wraith satılan farelerde iyi ama servisi kötü Wraith'in sorun yaşayıpta yardım alamayan çok oluyor.

Yağızında dediği gibi Delux M800 Ultra iyidir. Wraith satılan farelerde iyi ama servisi kötü Wraith'in sorun yaşayıpta yardım alamayan çok oluyor.

Enes hocamın dediği doğru Wraith o konuda biraz sorunlu fakat bir sorun olmaz diyorsanız da benim bildiğim Darmoshark M3 Pro alabilirsiniz.

Elinize uygun gördüğünüzü satın alabilirsiniz.

Hocam ben biraz marka takıntılıyım sizin önerilerinize göre ve kendi seçimime göre bir mouse seçtim bu 2 mouseden hangisini almalıyım ?

Son düzenleme:

M800 Pro yerine Ultra alırsanız daha iyi olur. V2X hakkında bir bilgim yok maalesef.

Son düzenleme:
Helios II varken M800 Ultra oneriliyor. Şaka mısınız dostlar? Ayrica Wraith garantisine laf edip yurt disindan gelen garantisi kesinleşmemiş M800 Ultra'yi hala daha oneriyorsunuz. Kendinizle çelişmeyin.
Helios II malzeme kalitesi olarak daha iyi bir mouse. Butce dahilinde o varken Ultra alinmaz.

Hocam bahsettiğiniz mouse 3350₺

Hocam bahsettiğiniz mouse 3350₺
Emin misin? @382019 Uyumlu olur mu arkadasin eline?

Kusura bakmayın hocam ben helios II Pro modeline bakmışım.

Hocam sizce Helios II mi yoksa DeathAdder V2 X Hyperspeedmi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…