5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 29 Temmuz 2024 #41 XscapeX dedi: Sağ olun hocam ama çok geç geliyor gibi geldi Pro modeli ile arasında çok bir fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bana bayram yoğunluğunda bile 12 günde geldi. En fazla 8-9 güne gelir diye düşünüyorum.
XscapeX dedi: Sağ olun hocam ama çok geç geliyor gibi geldi Pro modeli ile arasında çok bir fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bana bayram yoğunluğunda bile 12 günde geldi. En fazla 8-9 güne gelir diye düşünüyorum.
yagizsari39 Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #42 XscapeX dedi: Sağ olun hocam ama çok geç geliyor gibi geldi Pro modeli ile arasında çok bir fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... O bütçeye daha iyi seçenekler var.
XscapeX dedi: Sağ olun hocam ama çok geç geliyor gibi geldi Pro modeli ile arasında çok bir fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... O bütçeye daha iyi seçenekler var.
XscapeX Decapat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #43 560052 dedi: Bana bayram yoğunluğunda bile 12 günde geldi. En fazla 8-9 güne gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... teslimat tarihi 15 Ağustos gösteriyor daha erken gelebiliyormu ? tam tarih verdiği için söyledim yagizsari39 dedi: O bütçeye daha iyi seçenekler var. Genişletmek için tıkla... aynı fiyat ultrayla
560052 dedi: Bana bayram yoğunluğunda bile 12 günde geldi. En fazla 8-9 güne gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... teslimat tarihi 15 Ağustos gösteriyor daha erken gelebiliyormu ? tam tarih verdiği için söyledim yagizsari39 dedi: O bütçeye daha iyi seçenekler var. Genişletmek için tıkla... aynı fiyat ultrayla
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 29 Temmuz 2024 #44 XscapeX dedi: Teslimat tarihi 15 Ağustos gösteriyor daha erken gelebiliyor mu? Tam tarih verdiği için söyledim. Aynı fiyat ultrayla. Genişletmek için tıkla... Daha erken gelir. Bana tahmini 20 gün gösteriyorken 12 günde geldi bayram yoğunluğunda. 8-9 güne gelir diye düşünüyorum.
XscapeX dedi: Teslimat tarihi 15 Ağustos gösteriyor daha erken gelebiliyor mu? Tam tarih verdiği için söyledim. Aynı fiyat ultrayla. Genişletmek için tıkla... Daha erken gelir. Bana tahmini 20 gün gösteriyorken 12 günde geldi bayram yoğunluğunda. 8-9 güne gelir diye düşünüyorum.