2000TL yazılım için klavye mouse seti önerisi

Ayla9080

Hectopat
Yazilimla ilgilenmek icin kullanacağım. 2000 bin bütçem var çozellikle Bluetooth'la baglantisi olmasini istiyorum. USB icin yerim cok yok. Orta boyda olsa guzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazilimla ilgilenmek icin kullanacağım. 2000 bin bütçem var çozellikle Bluetooth'la baglantisi olmasini istiyorum. USB icin yerim cok yok. Orta boyda olsa guzel olur.
Bu setin klavyesi harika ; sessiz , yazım hissi güzel , rahatsız etmiyor. Fakat mousesi kötü bana kalırsa. Ayrı çalışıyorlar mı bilmiyorum eğer öyle ise ve başka mouse kullanma şansınız varsa öneririm. Veya bu tarz mouselar sizi rahatsız etmiyorsa.

Ben de bunun setini tam alacaktim ama şuna emin olamadim. Yuvarlak tuslar kullanimi nasıl olur diye. Bir de elim sigar mi diye aslinda kiz oldugum icin elim kucuk ama bilemedim.

Ben de bunun setini tam alacaktim ama şuna emin olamadim. Yuvarlak tuslar kullanimi nasıl olur diye. Bir de elim sigar mi diye aslinda kiz oldugum icin elim kucuk ama bilemedim.
Yuvarlak tuş fark yaratmıyor bana göre , yakınınızdaki teknosa , vatan , mediamarkt gibi mağazalara gidip deneyin derim mouse ve klavye türlerini hemen hemen hepsinde bu şekilde klavyeler açıkta oluyor zaten.

Şoyle ki ikisi ayni Bluetooth'la baglanmasi lazim bundan dolayi tek bir set almam lazim baska oneriniz var mi?

Şoyle ki ikisi ayni Bluetooth'la baglanmasi lazim bundan dolayi tek bir set almam lazim baska oneriniz var mi?
Malesef set olarak çok bilmiyorum genelde setlerde mouselar bu şekilde oluyor ve rahatsız oluyorlar bana göre ancak belki sizi o kadar rahatsız etmez bilemiyorum

Maalesef set olarak çok bilmiyorum genelde setlerde fareler bu şekilde oluyor ve rahatsız oluyorlar bana göre ancak belki sizi o kadar rahatsız etmez bilemiyorum

Aslinda dogru soyluyorsunuz cunku cok duz mouse. MX keys cok iyiymis ama o da butcemi asiyor. Biraz daha bakmam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…