2000TL yeni monitör ve klavye önerisi

GamiX

Kilopat
Yer
İtalya
Daha fazla  
Merhaba ben şu anda Monster bir dizüstü Gaming PC kullanıyorum ve bu bilgisayara yeni monitör ve klavye almayı düşünüyorum fakat hem bilgisayarda yeterli USB girişi yok hem de 2000 TL’lik bütçe ile ne alabileceğim hakkında bir bilgim yok.

1. Sorum: USB giriş sayısını arttırmanın bir yolu var mı?

2. Sorum: Bu bütçe ile bana bir şey önerebilir misiniz? (Tamamen oyun amaçlı kullanacağım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu fiyat aralığında en iyi alabileceğin VG24VQ modeli asus un 144 hz şuan piyasada en iyisi diye bilirim.

1. sorun için piyasada usb çoğaltıcılar mevcut bu şekilde usb portlarının sayısını arttırabilirsin.
2.sorun eğer 2000 TL ye monitör+klavye bütçense 1500 TL fiyatlarında kavisli düşünürsen VG24VQ yu düz istersen MG248QR modelini önerebilirim. geriye kalan bütçe ilede iyi bir mekanik klavye artı usb çoğaltıcı alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Klavye olarak bunu alabilirsin mekaniktir ve deri bilek desteği vardır. Tam bir fiyat performans ürünü. (264 TL)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…