Umutcan191 Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #1 İncehesap'ta şu anda 2059TL. AOC 24G2U 23.8'' 1ms 144Hz HDMI/DP/VGA Full HD Gaming (Oyuncu) IPS Monitör - incehesap.com 1-2 aydır monitör alacağım için araştıyorum ve fiyatlar sürekli her gün 50-100 arttı. Sizce bu fiyata alınır mı? Valorant, CS bazen de hikayeli oyunlar oynuyorum.
İncehesap'ta şu anda 2059TL. AOC 24G2U 23.8'' 1ms 144Hz HDMI/DP/VGA Full HD Gaming (Oyuncu) IPS Monitör - incehesap.com 1-2 aydır monitör alacağım için araştıyorum ve fiyatlar sürekli her gün 50-100 arttı. Sizce bu fiyata alınır mı? Valorant, CS bazen de hikayeli oyunlar oynuyorum.
Merteys Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 243 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #2 Alınabilir bence.
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2021 #3 Alınır kesinlikle hocam. Ben de sahibiyim, güzel monitördür.
Umutcan191 Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #4 Fatihh_ dedi: Alınır kesinlikle hocam. Ben de sahibiyim, güzel monitördür. Genişletmek için tıkla... Gecikme süresinde herhangi bir sıkıntı hissettinizmi hocam. Bazıları görüntü kalıtesi göz yoruyo falan diyodu
Fatihh_ dedi: Alınır kesinlikle hocam. Ben de sahibiyim, güzel monitördür. Genişletmek için tıkla... Gecikme süresinde herhangi bir sıkıntı hissettinizmi hocam. Bazıları görüntü kalıtesi göz yoruyo falan diyodu
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2021 #5 Umutcan191 dedi: Gecikme süresinde herhangi bir sıkıntı hissettinizmi hocam. Bazıları görüntü kalıtesi göz yoruyo falan diyodu Genişletmek için tıkla... Asla öyle birşey hisstemedim de yoruyor derken nasıl yorabilir ki? Okuyucu, Web'de gezinme, FPS-Yarış oyunu vs gibi modlar var.
Umutcan191 dedi: Gecikme süresinde herhangi bir sıkıntı hissettinizmi hocam. Bazıları görüntü kalıtesi göz yoruyo falan diyodu Genişletmek için tıkla... Asla öyle birşey hisstemedim de yoruyor derken nasıl yorabilir ki? Okuyucu, Web'de gezinme, FPS-Yarış oyunu vs gibi modlar var.