2000TL'ye dizüstü önerisi

Arkadaşlar merhaba, 2000, +-200 tl'ye dizüstü bakıyorum. Epey firmada indirim var gibi şu sıralar. Oyun için kullanacağım bilgisayarı. İstediğim net özellikler şunlar:

1 tb hard disk
8 gb ram
2 gb ekran kartı
i7 işlemci

Casper Nirvana öneriyordu arkadaşlarım, ancak okuduklarıma göre pek güvenilir bulunmuyor. Hangi konulara dikkat edilmeli alırken?

Teşekkürler, saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi özellikle oyun için alacağım demişsin. Oyunları ne açar? Ekran kartı açar. Öncelikle HP ve Casperı elemelisin. Çünkü çok fazla ısınıyorlar. Diğer dediklerinin ekran kartı modelleri GT720m ve HD8670m. Benim önerdiğim ise GT740m. GT740m onlardan daha güçlü olduğu için benim önerdiğimi almalısın.

Anladım. Son olarak şöyle sorayım, i5 ile i7'nin arasındaki farktan daha mı büyük GT740 M ile 720'nin arasındaki? Sonuçta seneler boyu kullanacağım için titiz olmak istiyorum, önceki exper gibi seneler boyu arızalarla kullanmak hoş şey değil. Bu yüzden de almışken i7 alayım dedim, ama avmlerdeki birçok müşteri danışmanı "i5 olmasına takılma" dedi.

---

Bir de, bu nasıl önerdiğinle karşılaştırınca?
http://www.sanalmarketim.com/msi-cx...-1tb-gt740m-2gb-156-freedos-hediyeli/p_51356/

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardım için teşekkür ederim, bir kez daha danışacağım :)

Bütçeyi arttırma şansım var, şu bilgisayarı gördüm geçenlerde. Önerdiğin msi'yı alacakken "4 gb ekran kartı" gibi aklımı kurcalayan bir özelliğinin olduğunu gördüm, aradaki 700 liralık farka değer mi bu? Asus iyi marka mıdır? 4 gb ekran kartı ve hard diskin 5400 rpm olması kötü müdür?
Asus N550Jv-CN211D Laptop - Notebook fiyatları , laptop fiyatları , dizüstü bilgisayar fiyatları , dell , asus , lenovo , toshiba , sony , hp , samsung

Tekrar teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı