2000TL'ye Gamepad önerisi

Oyunlar için gamepad bakıyorum. Çok bir bütçem yok ama taksitle 2000TL'ye kadar çıkabiliyorum. Monster'in Pusat Clutch gamepadini alacağım sanırım bu fiyata başka bir öneriniz olur mu?
Bu bütçede 2C yada Nova 2 Lite öneririm.

Shooter 3, 8bitdo Ultimate 2C, Nova 2 Lite üçünü de kullandım.
Shooter 3 malzeme kalitesi olarak diğerlerinden geride, yani o ikisiyle aynı bütçelerde alınmaz diye düşünüyorum.
İkinci elden uyguna bulursanız o da alınır ama 2k verecekseniz bu ikisini öneririm kesinlikle.
Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Oyunlar için gamepad bakıyorum. Çok bir bütçem yok ama taksitle 2000TL'ye kadar çıkabiliyorum. Monster'in Pusat Clutch gamepadini alacağım sanırım bu fiyata başka bir öneriniz olur mu?
5 ay taksit var, bu bütçedeki en iyisi bu: (Nova Lite 2.)

Nova Lite 1 alma, parasını kesinlikle hak etmiyor. Logitech gamepad'ler ise kütük ürünler ve PS3 devrinden kalma. Attığım Shooter 3'ten de başarılı. ATK olan hakkında fikrim yok.

Monster Pusat'ta alınmaz. Hall Effect özelliği yok, oyüzden analog drift yapması çok muhtemel. Logitech'te de yok. Diğer hepsinde var ama donanım olarak Nova Lite 2 daha iyi diye biliyorum.

Son düzenleme:

ATK dicektiniz sanırım hocam bende var ama alınacaksa kesinlikle Pro alınmalı bence bayağı fark ediyor özellik olarak.

Hocam biraz baktım Nova 2 Lite iyi gibi ama yurt dışında 25dolar gibi bir fiyattayken Türkiye'de 50 dolar olması saçma olmuş shooter 3 Wraith'in kendi sitesinde taksit fiyatı uçuyor onu alamam maalesef eğer daha iyi dediğiniz bir kol varsa biraz daha çıkabilirim (tabii taksitle) onun dışında sanırım Nova Lite 2 alacağım.

Hocam biraz baktım Nova 2 Lite iyi gibi ama yurt dışında 25dolar gibi bir fiyattayken Türkiye'de 50 dolar olması saçma olmuş
Vergi kısmı var hocam, üstünede kâr payı koyulunca olan durum bu.

Evet ülkemizde biraz pahalıya satılıyor ama o fiyatlarda bile hala çok iyi bir kol. Mekanik bumper ve mekanik d-padi olması hissiyatı baya güzelleştiriyor. Tetik mesafesi de yeterince uzun ve driverı da gayet güzel. Bu fiyat için gayet iyi bir kol, tavsiye ederim.

Tamamdır hocam teşekkür ederim biraz daha inceleme videosu izleyip muhtemelen Nova Lite 2 alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…