Bu bilgisayarlarda içi açıp ekran kartı takar isem garanti yanar mı? Eğer bu PC'ler kötü derseniz 2000TL'ye kadar ekran kartlı veya kartsız HDD'siz sistem önerilerinizi yazınız
Kasanın içini açtığın anda garanti biter diye biliyorum. Markalara göre de değişebilir tabii ki. Şimdi ne yaptığını anlamadım bu sistemleri alıp ekran kartı mı takacaksın? Bu arada 3 bilgisayar da çöp GTA 5 en düşükte anca açar o paraya yazık olur. Öğrencisin birde
2000 Tl ye kadar sistem önerileriniz yazın madem Ekran kartı ve HDD olmayabilir fakat R7 240 yetmez diyorsanız 2000Tl sisteme birde Ekran kartı ekleyiniz
Kasanın içini açtığın anda garanti biter diye biliyorum. Markalara göre de değişebilir tabii ki. Şimdi ne yaptığını anlamadım bu sistemleri alıp ekran kartı mı takacaksın? Bu arada 3 bilgisayar da çöp GTA 5 en düşükte anca açar o paraya yazık olur. Öğrencisin birde
Bu sistemlerde Gta 5 tarz oyunları ultra veya yüksek ayarlarda oynamak istiyorum eğer üstteki sistemler olsaydı (kötü denildi.) hangi sistemi alırsam birde RX 480 eklicek idim.