Madjack
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6-7 ay önce aldığım "Havit Gamenote H2038u" modelini kullanıyordum. Kafa bandındaki köprü ikiye ayrıldı tabii 999 TL olan bir kulaklık için zaten beklenilen bir durumdu, kaldı ki zaten birkaç yorumda aynı yerden kırıldığını görmüştüm ama o gün bütçem ona yettiği için almıştım. Şaşırtıcı bir biçimde Havit markası dış malzeme kalitesiyle beni hayal kırıklığına uğrattığı gibi, genel ses ve mikrofon kalitesine göre bir o kadar da şaşırttı. Fiyatına göre gerek kumaş pedi olsun, gerek mikrofonundaki popfilter olsun çok profesyonel dizayn edilmiş bir F/P oyuncu kulaklığıydı fakat şu an kafamda bantlı bir şekilde duruyor, ömrünün kısa olması da bir o kadar üzücü.
Kullandığım kulaklık ile ilgili bilgi de verdikten sonra şu an sizden ricam olan konuya gelelim. 1500-2000 TL arası mikrofon kalitesi ve ses kalitesi bakımından iyi F/P kulaklık arıyorum. Öneriniz varsa çekinmeyin.
Günlerdir aklımda olan marka ise şu: Gamepower Ranger 7.1.
Kullandığım kulaklık ile ilgili bilgi de verdikten sonra şu an sizden ricam olan konuya gelelim. 1500-2000 TL arası mikrofon kalitesi ve ses kalitesi bakımından iyi F/P kulaklık arıyorum. Öneriniz varsa çekinmeyin.
Günlerdir aklımda olan marka ise şu: Gamepower Ranger 7.1.