2000TL'ye iyi mikrofonlu F/P oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
1500-2000 TL

Madjack

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6-7 ay önce aldığım "Havit Gamenote H2038u" modelini kullanıyordum. Kafa bandındaki köprü ikiye ayrıldı tabii 999 TL olan bir kulaklık için zaten beklenilen bir durumdu, kaldı ki zaten birkaç yorumda aynı yerden kırıldığını görmüştüm ama o gün bütçem ona yettiği için almıştım. Şaşırtıcı bir biçimde Havit markası dış malzeme kalitesiyle beni hayal kırıklığına uğrattığı gibi, genel ses ve mikrofon kalitesine göre bir o kadar da şaşırttı. Fiyatına göre gerek kumaş pedi olsun, gerek mikrofonundaki popfilter olsun çok profesyonel dizayn edilmiş bir F/P oyuncu kulaklığıydı fakat şu an kafamda bantlı bir şekilde duruyor, ömrünün kısa olması da bir o kadar üzücü.

Kullandığım kulaklık ile ilgili bilgi de verdikten sonra şu an sizden ricam olan konuya gelelim. 1500-2000 TL arası mikrofon kalitesi ve ses kalitesi bakımından iyi F/P kulaklık arıyorum. Öneriniz varsa çekinmeyin.

Günlerdir aklımda olan marka ise şu: Gamepower Ranger 7.1.

Bütçe çıkar mı?

Bütçe çıkar mı?
Hemen yan sekmede bu kulaklığın inceleme videosu açık. Fakat ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak Ranger'ın altında mı kalıyor onu pek çözümleyemedim. Ama malzeme kalitesi çok hoş duruyor, bu kulaklık hakkında detaylı bilgiye sahip misin, kullandın mı veya kullanan arkadaşın oldu mu bilgilendirirsen sevinirim.

H9'un sepetteki indirimi biraz daha ilgimi çekti açıkçası, ikisinin arasında çok fark var mı?

Daha geçen hafta satın aldım Havit Gamenote Fuxi h7, 5 farklı bağlantı seçeneği sunuyor.
Yanlış hatırlamıyorsam 25 saate kadar kablosuz pil süresi var ben gayet memnunum aldığımdan beri. Pişman olmazsın.

Hemen yan sekmede bu kulaklığın inceleme videosu açık. Fakat ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak Ranger'ın altında mı kalıyor onu pek çözümleyemedim. Ama malzeme kalitesi çok hoş duruyor, bu kulaklık hakkında detaylı bilgiye sahip misin, kullandın mı veya kullanan arkadaşın oldu mu bilgilendirirsen sevinirim.

H9'un sepetteki indirimi biraz daha ilgimi çekti açıkçası, ikisinin arasında çok fark var mı?

H9 mikrofon ve ses kalitesi olarak daha iyi. Bütçen çıkarsa onu al. Çıkmaz ise attığımı al.

Oldukca fark var, H9 ses ve mikrofon kalitesi olarak dogal olarak daha iyi. Ozellikle mikrofon olarak harici mikrofon seviyesinde.

Aktif olarak Fifine H9 kullanıyorum aşırı memnunum kesinlikle tavsiye ederim.

IMG_20250815_141008.jpg

PlayStation tablet telefon ile de kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı