2000TL'ye kadar dekor klavye önerisi

Bütçe
Maksimum 2000TL

Lientum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba arkadaşlar. Setup'umu geliştiriyorum, TikTok'a vs. videolar çıkaracağım. Bunun için klavye mouse dahil her şeyimi yeniliyorum, keşfette birkaç klavye gördümÜ böyle kalp vs. çiziyorlarü o tarz dekor klavyelerden istiyorum. Maksimum 2000TL olacak şekilde klavye önerisi yapabilir misiniz? Hem oyun hem dekor için olacak.

Merhaba arkadaşlar. Setup'umu geliştiriyorum, TikTok'a vs. videolar çıkaracağım. Bunun için klavye mouse dahil her şeyimi yeniliyorum, keşfette birkaç klavye gördümÜ böyle kalp vs. çiziyorlarü o tarz dekor klavyelerden istiyorum. Maksimum 2000TL olacak şekilde klavye önerisi yapabilir misiniz? Hem oyun hem dekor için olacak.
Driverından bir çok ışık özelleştirmesi yapabiliyorsunuz. Ayrıca LED ekranı da bulunuyor şu ana kadar bir sorununu görmedim göreceğimi de zannetmiyorum, çok iyi bir klavye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı