2000TL'ye kadar fare önerisi

Bütçe
1000-2000

Propratical

Centipat
Daha fazla  
Uzun zamandır bir fare arıyorum ama bulamadım 1000-2000 fiyat bandında F/P bir şey olursa harika olur. El tutuş şeklim pençe.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır bir fare arıyorum ama bulamadım 1000-2000 fiyat bandında F/P bir şey olursa harika olur. El tutuş şeklim pençe.

Darmoshark M3S Pro. Bütçe artar ise scyrox modellerine bakabilirsin gaming.gen.TR'den.

vxe r1 yada furylevel z1 f/p en iyi mouseler kendisi hangisinin görünümü ve hafifliği daha hoşuna giderse onu seç aynı sensörleri kullanıyolar bu fiyat bandında bu sensörler var zaten linklerini de aşşağıya bıraktım

LİNK
LİNK
NOT FURYLEVEL Z1 İN STOKLARI TÜKENMİŞ

Darmoshark M3S Pro. Bütçe artar ise scyrox modellerine bakabilirsin gaming.gen.TR'den.
bu daha mantıklı

VXE R1 ya da Furylevel Z1 F/P en iyi mouseler kendisi hangisinin görünümü ve hafifliği daha hoşuna giderse onu seç aynı sensörleri kullanıyolar bu fiyat bandında bu sensörler var zaten linklerini de aşağıya bıraktım.

LİNK
LİNK
Not Furylevel Z1'in stokları tükenmiş.

Bu daha mantıklı.

Daha ucuza bulunuyorlar hocam.

VXE R1 Serisi Wireless Mouse (ön sipariş)

Çok teşekkürler beyaz rengi stoğa düşünce kesinlikle bakarım.

Daha ucuza bulunuyorlar hocam.

VXE R1 Serisi Wireless Mouse (ön sipariş)

Öneriniz için teşekkürler ama ön sipariş bakmıyorum.

VXE R1 ya da Furylevel Z1 F/P en iyi mouseler kendisi hangisinin görünümü ve hafifliği daha hoşuna giderse onu seç aynı sensörleri kullanıyolar bu fiyat bandında bu sensörler var zaten linklerini de aşağıya bıraktım.

LİNK
LİNK
Not Furylevel Z1'in stokları tükenmiş.

Bu daha mantıklı.

Fury tükenmese kesin alırdım öneri için teşekkürler.

Son düzenleme:

Kullanıyorum memnunum pro modeline bakabilirsin. Kablosuz 8K ya kadar destekli alıcısı dahil fiyata.

Kullanıyorum memnunum Pro modeline bakabilirsin. Kablosuz 8K ya kadar destekli alıcısı dahil fiyata.

Ben gerçekten sevdim teşekkür ederim. Ne diyorsunuz alınır mı?

vxe r1 yada furylevel z1 f/p en iyi mouseler kendisi hangisinin görünümü ve hafifliği daha hoşuna giderse onu seç aynı sensörleri kullanıyolar bu fiyat bandında bu sensörler var zaten linklerini de aşşağıya bıraktım
O fiyat civarında rapoo vt9 air yada mchose a5 ultra almak daha iyi olur. İkisi de şu an 1500-1600 civarında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı