Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.038 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #11 Skrubz dedi: Yazdığım mouse marka ve modellerinden daha mı iyidir bu? VGN'nin görünüşüde elime tam uyacak gibi çünkü Hiç aklımda olmayan bir modeldi bu zehirli oku yedik yine Genişletmek için tıkla... Ya şöyle diyeyim ben altın elo oyuncusuydum rahatlığıyla falan artık yüce eloda takılıyorum. Benim çok işime yarıyor.
Skrubz dedi: Yazdığım mouse marka ve modellerinden daha mı iyidir bu? VGN'nin görünüşüde elime tam uyacak gibi çünkü Hiç aklımda olmayan bir modeldi bu zehirli oku yedik yine Genişletmek için tıkla... Ya şöyle diyeyim ben altın elo oyuncusuydum rahatlığıyla falan artık yüce eloda takılıyorum. Benim çok işime yarıyor.
Skrubz Femtopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #12 Soraka Kajmer dedi: Ya şöyle diyeyim ben altın elo oyuncusuydum rahatlığıyla falan artık yüce eloda takılıyorum. Benim çok işime yarıyor. Genişletmek için tıkla... Bende 150 liralık mousemle yücelik 3 gelebildim Kulaklık aldım mouse ve klavye bakıyorum ancak önerdiğiniz razer mouse elime pek uygun değil gibi. Ben biraz arkası bombeli istiyorum avuç içime dokunması lazım razer de bu tam tersi
Soraka Kajmer dedi: Ya şöyle diyeyim ben altın elo oyuncusuydum rahatlığıyla falan artık yüce eloda takılıyorum. Benim çok işime yarıyor. Genişletmek için tıkla... Bende 150 liralık mousemle yücelik 3 gelebildim Kulaklık aldım mouse ve klavye bakıyorum ancak önerdiğiniz razer mouse elime pek uygun değil gibi. Ben biraz arkası bombeli istiyorum avuç içime dokunması lazım razer de bu tam tersi
5 522140 Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 4.562 Çözümler 12 4 Aralık 2023 #13 Skrubz dedi: Yazdığım mouse marka ve modellerinden daha mı iyidir bu ? VGNnin görünüşüde elime tam uyacak gibi çünkü Hiç aklımda olmayan bir modeldi bu zehirli oku yedik yine Genişletmek için tıkla... Dediğime bakabilirsin öyle istiyorsan.
Skrubz dedi: Yazdığım mouse marka ve modellerinden daha mı iyidir bu ? VGNnin görünüşüde elime tam uyacak gibi çünkü Hiç aklımda olmayan bir modeldi bu zehirli oku yedik yine Genişletmek için tıkla... Dediğime bakabilirsin öyle istiyorsan.
Skrubz Femtopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #14 522140 dedi: Dediğime bakabilirsin öyle istiyorsan. Genişletmek için tıkla... ya o olacak ya da vgn f1 pro başka alternatif bulamadım çünkü
522140 dedi: Dediğime bakabilirsin öyle istiyorsan. Genişletmek için tıkla... ya o olacak ya da vgn f1 pro başka alternatif bulamadım çünkü