2000TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
2k

murathanc

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar yaklaşık 5 senedir ASUS Cerberus klavye kullanıyorum. Bu ayarlarda çok abartı ses çıkarmayan ama mekanik kullandığımı hissettirecek bir klavye arıyorum. Yanlış bilmiyorsam brown switch bana uygun, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yaklaşık 5 senedir ASUS Cerberus klavye kullanıyorum. Bu ayarlarda çok abartı ses çıkarmayan ama mekanik kullandığımı hissettirecek bir klavye arıyorum. Yanlış bilmiyorsam brown switch bana uygun, tavsiyelerinizi bekliyorum.
FEKER IK85 Plus Wireless Gasket Mechanical Keyboard GAINSWG12 Kodu ile 53 dolara geliyor. Destekle konuşup fiyatını düşük yazdırırsın vergi de çıkmaz tertemiz.

Amazondan almak istiyorum dersen de VGN RK86 veya Ajaz 992 olabilir.

Arkadaşlar yaklaşık 5 senedir ASUS Cerberus klavye kullanıyorum. Bu ayarlarda çok abartı ses çıkarmayan ama mekanik kullandığımı hissettirecek bir klavye arıyorum. Yanlış bilmiyorsam brown Switch bana uygun, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben Gamepower warlock kompakt kullanıyorum sanırsam 2 yıl oldu 3 yıl dolacak hala cayır cayır çalışıyor ben aldığımda 200 TL idi fakat şu an fiyatı biraz tuzlu gibi ama benim beğendiğim alsam mı acaba diye düşündüğüm SteelSeries Apex 3 var bir bakmanı tavsiye ederim çok güzel bir klavye.

Ben Gamepower warlock kompakt kullanıyorum sanırsam 2 yıl oldu 3 yıl dolacak hala cayır cayır çalışıyor ben aldığımda 200 TL idi fakat şu an fiyatı biraz tuzlu gibi ama benim beğendiğim alsam mı acaba diye düşündüğüm SteelSeries Apex 3 var bir bakmanı tavsiye ederim çok güzel bir klavye.
İkisi de kötü klavyeler maalesef. Warlock kronik sorunlu tam bir bomba kimde patlayacağı belli olmuyor.

Apex 9 apex 9 tkl apex pro falan diye gidiyor. Gerçi onları da önermem fiyatlar pahalı biraz. Siz ne için arıyorsunuz klavye ve bütçeniz ne?

Apex 7ler türkçe miymiş yav koydukları fotoğraf bile türkçe layout değil. TR layout öneremem ama 3.5e kat kat iyi klavyeler önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı