Aylmfuha
Megapat
Daha fazla
Merhabalar. Yeni sistem topladım ve sadece monitör kaldı. Bütçem 2000TL'ye kadar fakat +30/50TL çıkabilirim.
27" 144/165Hz 1080P ve mümkünse IPS olmasını istiyorum.
Aklımda şu 2 monitör var, siz ne düşünüyorsunuz?
ViewSonic XG2702 27" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2702 27" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2702 27" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.903,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus VG279Q 27" 1ms Full HD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VG279Q 27" 1ms Full HD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VG279Q 27" 1ms Full HD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.950,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Direkt Asus'u alabilirsin. Renk kalitesi ve parlaklık olarak çok iyi. View i boşver direkt Asus'u al.
Paneli çok kaliteli... Canlı canlı inceleme fırsatım oldu ikisini de...
Teşekkür ediyorum. Asus'un monitörünü almak istiyorum fakat fiyatı sürekli azalıp artıyor. İlk tercihim o olacak ama alternatif olarak birkaç tane daha bakmam lazım. Hem 24" hem de 27"i aynı anda deneyimleme şansım oldu. 27" istiyorum.FPS için 27" gerçekten rahatsız edici gelebilir,
VIEWSONIC 23,6" VX2458-C-MHD 1MS 144HZFreeSync/GSync FullHDCurved Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 23,6" VX2458-C-MHD 1MS 144HZFreeSync/GSync FullHDCurved Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu ürünü kullanıyorum ve gayet memnunum. Fakat Vatanbilgisayar gibi yerlerde zaten çoğu monitör kullanıcı deneyimine sunulmuş vaziyette, görüp panel farkına ve renk farkına bakıp karşılaştırıp almanız daha sağlıklı olabilir.
Evet onu yazmayı unutmuşum. RX 5700 XT kullanıyorum.O monitör hakkında bilgim yok fakat şunu sormalıyım. FreeSync monitörlere bakıyorsunuz, ekran kartınız AMD mi?
Evet onu yazmayı unutmuşum. RX 5700 XT kullanıyorum.
Teşekkür ediyorum. Vatan'a gidip gözlemleyeceğim biraz. İyi forumlaTamamdır o zaman, bir önceki cevabımda belirttiğim gibi gözlemleyip satın almanız sizin için çok daha iyi olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun, iyi forumlar.
İkisi de IPS fakat panel kalitesi farkı vardır elbet. Asus'u almak daha mantıklı gibi geliyor bana.Beş seneden daha uzun bir süre Asus'un IPS model monitörünü kullanan ve çok memnun olan biri olarak ben olsam Acer alır geçerim 350 TL az fark değil hemde özellikleri aynı iken, en azından ben bir fark göremedim? ViewSonic'i düşünme bile görünüşü çok kaba, 3 yıl önceki monitörleri andırıyor.