Sandwich Picopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 239 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #1 Selam arkadaşlar, 2000TL'ye kadar alabileceğim mouse önerilerini duymak isterim. CS gibi oyunlar oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2025
Selam arkadaşlar, 2000TL'ye kadar alabileceğim mouse önerilerini duymak isterim. CS gibi oyunlar oynuyorum.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 13 Ağustos 2025 #2 Claw tutuyorsan Fantech Helios II. Palm tutuyorsan MCHOSE A5 Ultra öneririm.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.230 Makaleler 3 Çözümler 21 13 Ağustos 2025 #3 Sandwich dedi: Selam arkadaşlar, 2000TL'ye kadar alabileceğim mouse önerilerini duymak isterim. CS gibi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... MCHOSE A5 Ultra White Gaming Mouse bunu öneririm.
Sandwich dedi: Selam arkadaşlar, 2000TL'ye kadar alabileceğim mouse önerilerini duymak isterim. CS gibi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... MCHOSE A5 Ultra White Gaming Mouse bunu öneririm.
P Pasha00 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 293 13 Ağustos 2025 #4 Sandwich dedi: Selam arkadaşlar, 2000TL'ye kadar alabileceğim mouse önerilerini duymak isterim. CS gibi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... SteelSeries Rival veya Prime serileri oldukça iyidir.
Sandwich dedi: Selam arkadaşlar, 2000TL'ye kadar alabileceğim mouse önerilerini duymak isterim. CS gibi oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... SteelSeries Rival veya Prime serileri oldukça iyidir.
Sandwich Picopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 239 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #5 Mai_Sakurajima dedi: Claw tutuyorsan Fantech Helios II. Palm tutuyorsan MCHOSE A5 Ultra öneririm. Genişletmek için tıkla... Palm tutuyorum. Mantar09 dedi: MCHOSE A5 Ultra White Gaming Mouse bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Daha çok Razer Deathhadder v2 mini tarzı bir mouse güzel olurdu.
Mai_Sakurajima dedi: Claw tutuyorsan Fantech Helios II. Palm tutuyorsan MCHOSE A5 Ultra öneririm. Genişletmek için tıkla... Palm tutuyorum. Mantar09 dedi: MCHOSE A5 Ultra White Gaming Mouse bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Daha çok Razer Deathhadder v2 mini tarzı bir mouse güzel olurdu.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 13 Ağustos 2025 #6 Sandwich dedi: Palm tutuyorum. Daha çok Razer deathhadder V2 mini tarzı bir mouse güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Shape olarak emin olmasamda boyut olarak küçük bir mouse hocam palm için pek uygun olmaz.
Sandwich dedi: Palm tutuyorum. Daha çok Razer deathhadder V2 mini tarzı bir mouse güzel olurdu. Genişletmek için tıkla... Shape olarak emin olmasamda boyut olarak küçük bir mouse hocam palm için pek uygun olmaz.