Tutuş şeklin palm mı?Arkadaşlar bütçe 2000 cıvarı. Eğer o bütçeye güzel Wireless FPS oyunları için varsa yardımcı olursanız sevinirim. ASUS ROG Keris kullanıyorum ama şu an çok memnun değilim.
evet hocam diğer tutuş şekilleri çok rahat ettirmiyorTutuş şeklin palm mı?
evet hocam diğer tutuş şekilleri çok rahat ettirmiyor
![]()
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Hocam ekstra 4k 8k kullanmak istiyorsanız ekstra dongle alabilirsiniz.Hocam peki bende Bluetooth dongle var 300TL'ye almıştım yenisini almama gerek kalmaz değil mi?
Kampanya kullanırım diyorsan dongle alabilirsin ekstra olarak.Hocam peki bende Bluetooth dongle var 300TL'ye almıştım yenisini almama gerek kalmaz değil mi?
Hocam ekstra 4K 8k kullanmak istiyorsanız ekstra dongle alabilirsiniz.
![]()
Darmoshark 4K/8K Dongle
Önemli Not: Ürün kutudan çıktığı haliyle 4000Hz desteklemektedir. Darmoshark M3 Pro Max ve M3s Max ile 8000Hz'de kullanılabilmesi için firmware güncellemesi yapılması gereklidir.Mouse ve dongle ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu...wraithesports.com
Kampanya kullanırım diyorsan dongle alabilirsin ekstra olarak.
Aktif olarak Parolapara 400 TL cashback kampanyasından yararlanabilirsiniz.
4k 8k dediğim milisaniye raporlama hızı, bilgisayara hareket verisini gönderme süresidir.Hocam 4K 8k dediğiniz tam olarak ne o kadar anlamıyorum bir de kampanya nasıl olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.