soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 6 Ekim 2024 #11 yusuf talha akbal dedi: Kusura bakmayın ban yediğim için cevap yazamadım klavye olarak CORSAIR K60 RGB PRO Cherry MX TR Q Mekanik Kablolu Low Profile Siyah Gaming Klavye-CH-910D018-TR Uygun Fiyatları ile Tebilonda Bunun ışıklarını vs çok beğendim fakat site güvenilir mi bilemedim daha önce bu siteden hiç alışveriş yapmadım. Genişletmek için tıkla... site güvenilirdir.
yusuf talha akbal dedi: Kusura bakmayın ban yediğim için cevap yazamadım klavye olarak CORSAIR K60 RGB PRO Cherry MX TR Q Mekanik Kablolu Low Profile Siyah Gaming Klavye-CH-910D018-TR Uygun Fiyatları ile Tebilonda Bunun ışıklarını vs çok beğendim fakat site güvenilir mi bilemedim daha önce bu siteden hiç alışveriş yapmadım. Genişletmek için tıkla... site güvenilirdir.
Y yusuf talha akbal Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 302 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Motorcu 6 Ekim 2024 #12 Tamamdır hocam teşekkürler.