Shrp Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #1 2000TL'ye kadar bütçem var. Kulak üstü sporda müzik dinleyebileceğim bir kulaklık arıyorum. Gürültü engelleme özelliği olursa iyi olur.
2000TL'ye kadar bütçem var. Kulak üstü sporda müzik dinleyebileceğim bir kulaklık arıyorum. Gürültü engelleme özelliği olursa iyi olur.
Neraxy Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #2 Shrp dedi: 2000TL'ye kadar bütçem var. Kulak üstü sporda müzik dinleyebileceğim bir kulaklık arıyorum. Gürültü engelleme özelliği olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kablolu kablosuz fark edermi ?
Shrp dedi: 2000TL'ye kadar bütçem var. Kulak üstü sporda müzik dinleyebileceğim bir kulaklık arıyorum. Gürültü engelleme özelliği olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kablolu kablosuz fark edermi ?
Shrp Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #3 Neraxy dedi: Kablolu kablosuz fark edermi ? Genişletmek için tıkla... Kablosuz arıyorum belirtmeyi unutmuşum.
Neraxy dedi: Kablolu kablosuz fark edermi ? Genişletmek için tıkla... Kablosuz arıyorum belirtmeyi unutmuşum.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Eylül 2023 #4 Can sıkmaz, JBL Tune 520bt Multi Connect Wireless Kulaklık, Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Shrp Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #5 ardanoir dedi: Can sıkmaz, JBL Tune 520bt Multi Connect Wireless Kulaklık, Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Gürültü engellemesi hiç yok diyolar üstüne dışarıya çok ses veriyomuş.
ardanoir dedi: Can sıkmaz, JBL Tune 520bt Multi Connect Wireless Kulaklık, Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Gürültü engellemesi hiç yok diyolar üstüne dışarıya çok ses veriyomuş.
Neraxy Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #6 Anker Soundcore Life Q30 Anc Bluetooth Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Anker Soundcore Life Q30 Anc Bluetooth Kulaklık Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Anker Soundcore Life Q30 Anc Bluetooth Kulaklık Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Anker Soundcore Life Q30 Anc Bluetooth Kulaklık Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com