AEmirhan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2014 #1 Selamlar. Başlıkta belirttiğim gibi bir arkadaşıma 2000TL'lik Dizüstü PC alacağız. Oyun amaçlı olacak. Önerilerinizi bekliyorum
Selamlar. Başlıkta belirttiğim gibi bir arkadaşıma 2000TL'lik Dizüstü PC alacağız. Oyun amaçlı olacak. Önerilerinizi bekliyorum
AEmirhan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2014 #2 Bu bilgisayarı buldum acaba nasıldır? Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
Bu bilgisayarı buldum acaba nasıldır? Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
Tamer Turan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2014 #3 Bu bilgisayara da bakabilirsiniz. Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
Bu bilgisayara da bakabilirsiniz. Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
AEmirhan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2014 #4 Teşekkürler. 12GB Ram biraz fazla olmaz mı? Bu modeli düşünüyorum. Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
Teşekkürler. 12GB Ram biraz fazla olmaz mı? Bu modeli düşünüyorum. Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
Tamer Turan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2014 #5 AEmirhan dedi: Teşekkürler. 12GB Ram biraz fazla olmaz mı? Bu modeli düşünüyorum. Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Genişletmek için tıkla... Fazla mal göz çıkarmaz derler. İki bilgisayar arasındaki tek fark RAM sanırım. Eğer aynı anda birden fazla oyun oynayacaksanız RAM'in fazla olması daha iyi olur. Eğer bütçenizi yükseltemiyorsanız dediğiniz bilgisayarı alabilirsiniz.
AEmirhan dedi: Teşekkürler. 12GB Ram biraz fazla olmaz mı? Bu modeli düşünüyorum. Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Genişletmek için tıkla... Fazla mal göz çıkarmaz derler. İki bilgisayar arasındaki tek fark RAM sanırım. Eğer aynı anda birden fazla oyun oynayacaksanız RAM'in fazla olması daha iyi olur. Eğer bütçenizi yükseltemiyorsanız dediğiniz bilgisayarı alabilirsiniz.
AEmirhan Kilopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 748 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2014 #6 Teşekkürler 8GB Ram'i olanı alacağız. Arkadaşım 2000TL'yi geçemeyeceğini söyledi. Tekrardan Teşekkürler .
Teşekkürler 8GB Ram'i olanı alacağız. Arkadaşım 2000TL'yi geçemeyeceğini söyledi. Tekrardan Teşekkürler .
Tamer Turan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 268 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2014 #7 AEmirhan dedi: Teşekkürler 8GB Ram'i olanı alacağız. Arkadaşım 2000TL'yi geçemeyeceğini söyledi. Tekrardan Teşekkürler . Genişletmek için tıkla... Bu arada bilgisayar üzerinde işletim sistemi kurulmadan geliyor. Buradan güncel olarak Windows 8.1 kurunuz: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
AEmirhan dedi: Teşekkürler 8GB Ram'i olanı alacağız. Arkadaşım 2000TL'yi geçemeyeceğini söyledi. Tekrardan Teşekkürler . Genişletmek için tıkla... Bu arada bilgisayar üzerinde işletim sistemi kurulmadan geliyor. Buradan güncel olarak Windows 8.1 kurunuz: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
MertEfeSarıtaş Megapat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 330 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2019 #8 AEmirhan dedi: Bu bilgisayarı buldum acaba nasıldır? Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Genişletmek için tıkla... GTX 800 Serisi sıkıntılı bi seri diye biliyorum ama emin değilim.
AEmirhan dedi: Bu bilgisayarı buldum acaba nasıldır? Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Genişletmek için tıkla... GTX 800 Serisi sıkıntılı bi seri diye biliyorum ama emin değilim.
hahaxd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 1.495 Çözümler 2 6 Eylül 2019 #9 Bu bütçeyle oyun oynayamassın. 2.el almalısın.