Heulse Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2015 #11 G3258 overclock'da başarılı olmuş bir işlemcidir. O.C edilmesse yetersiz bir işlemci. Technopat'da uygun fiyatlı sistem toplama rehberin'de o.c edilebiliyor. Siz Otomatik olarak o.c edersiniz olur biter
G3258 overclock'da başarılı olmuş bir işlemcidir. O.C edilmesse yetersiz bir işlemci. Technopat'da uygun fiyatlı sistem toplama rehberin'de o.c edilebiliyor. Siz Otomatik olarak o.c edersiniz olur biter
Zeynel Abidin Karasu Hectopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 105 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2015 #12 Multiplayer oyunların işlemciyi fazla kullandığını duymuştum bu yüzden stock soğutucu kullanması iyi olmaz gibi geliyor.
Multiplayer oyunların işlemciyi fazla kullandığını duymuştum bu yüzden stock soğutucu kullanması iyi olmaz gibi geliyor.
Heulse Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2015 #13 Sıvı soğutma var dikkatli bakın
Zeynel Abidin Karasu Hectopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 105 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2015 #14 fatihsi'nin yazdığı öneride stock soğutucu kullanabilirsin demişti. Stock soğutucu iyi olmaz gibi geliyor derken ona cevap vermiştim.
fatihsi'nin yazdığı öneride stock soğutucu kullanabilirsin demişti. Stock soğutucu iyi olmaz gibi geliyor derken ona cevap vermiştim.
F fatihsi Ziyaretçi 1 Mart 2015 #15 Ben onu küsüratı kaldırmak ister diye söylemiştim. Tam olarak öyle bir tavsiyem yok. Fark ettiysen sisteme soğutucu da koydum.
Ben onu küsüratı kaldırmak ister diye söylemiştim. Tam olarak öyle bir tavsiyem yok. Fark ettiysen sisteme soğutucu da koydum.
Emre KARAN Megapat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 441 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematik Öğretmeni 1 Mart 2015 #16 HDD'de WD'den uzak durun. Seagate Barracuda ile değiştirebilirsiniz.
Heulse Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2015 #17 Kusuruma bakmayın. Birisine cevap vermek istediğinizde onun cevabın'dan alıntı yapın veya etiketliyin @Zeynel Abidin Karasu
Kusuruma bakmayın. Birisine cevap vermek istediğinizde onun cevabın'dan alıntı yapın veya etiketliyin @Zeynel Abidin Karasu