2000TL'ye PC mi? Konsol mu?

Performans olarak slim ile fat model arasında fark yok. Alınabiliyorsa PS4 Pro alınması daha iyi olur elbette.

Hocam, PS4 Slim + Fifa 17 + Uncharted 4 + Gta V + 2 Kol veriyorsa alınabilir kesinlikle. Oyunlar müthiş. Üstelik 2000TL gibi bir fiyat.

Bilgisayar. Bilgisayar alınmalı. Şöyle 1050 ti bulunduran güzel bir şey. Konsollardan da daha güçlü olacaktır.

Ps4 oyunlarının pahalı olduğunu duymuştum, taksitle oyunları alabilme şansınız bulunuyor galiba TTNET yanlış hatırlamıyorsam böyle bişey yapıyordu.

Bilgisayar. Bilgisayar alınmalı. Şöyle 1050 ti bulunduran güzel bir şey. Konsollardan da daha güçlü olacaktır.

Hocam, benim 7 senelik pc'im var. Özellikleri şöyle ;

İşlemci = AMD Athlon(tm) Dual Core Processor 4450B 2.31GHz
Anakart = Asrock N68-S
Ekran Kartı = Yok. Onboard.
RAM = 4GB

Ben şöyle düşündüm. Bu pcye ekran kartı olarak RX460 ve 4GB Ram daha ekleyip kullanmak. Payday 2, Rocket League, CS:GO, LOL, Zula, Outlast 2, Assasin's Creed gibi oyunları en düşük ayarlarda oynarım sıkıntı değil kalite önemli değil benim için. Ve yanına da 2000TL'ye PS4 Slim + 2 Kol + Fifa 17 + Uncharted 4 + GTA V gibi bir konsol almak. Bu sayede daha fazla oyun oynayacağım hem bir yere gittiğimde konsolu alacağım. 2700TL'ye hepsini tamamlamış olurum. Sizce?

2000 TL ye 3 oyun ve 2.kol iyi gibi gözüküyor ama ben olsam kesinlikle PS4 Pro alırım.

Hocam nickini nasıl yazdıysan etiketleyemiyorum
İyi bir tercih, güle güle kullansın kuzenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…