Ozzturk Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 324 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #1 Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yeni bir PC toplamak istiyordum. Okullarda kapandığına göre şöyle bir sistem topladım. Görüşleriniz nasıl ? Değişmesi gereken bir parça var mı ? İlerde 4 GB bellek daha ekleyeceğim.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yeni bir PC toplamak istiyordum. Okullarda kapandığına göre şöyle bir sistem topladım. Görüşleriniz nasıl ? Değişmesi gereken bir parça var mı ? İlerde 4 GB bellek daha ekleyeceğim.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #2 Belleği 2x4 GB yapınız. Çünkü 8 GB bu devirde oyunlar için gereksinim oldu diyebiliriz.
Roherty Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 367 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #3 60-80TL daha ekleyip ekran kartını R9 280X yapmanı tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
60-80TL daha ekleyip ekran kartını R9 280X yapmanı tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hugues de Payen Hectopat Katılım 20 Mart 2015 Mesajlar 639 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #4