2000TL'ye Tecno Pova 4 alınır mı?

Bütçe
2000

17k_ardloski

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5600X/RTX 4060/512gb M2 SSD/16gb ram
İyi günler arkadaşlar 2000TL 2.el Tecno Pova 4 buldum. Sadece ekranında çizikler falan var, yurt içi cihazı. Alınır mı? Görüşleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar 2000TL 2.el Tecno Pova 4 buldum. Sadece ekranında çizikler falan var, yurt içi cihazı. Alınır mı? Görüşleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
2000 TL şu an 2 kişinin restoranda ödediği yemek parası. Sen 2 kişinin yemek parasına ortalama günü kurtaracak bir telefon alıyorsun, öyle düşün.

Anneme almıştım. 1-2 ay önce 3200 TL ye satmıştım. Eğer servise gidip yazılım güncellemesi yapılmadıysa açılıp kapanma sorunu oluyor. Yazılımsal bir şey. Daha önce 2 Tecno cihazda yaşamıştım ve servise gönderip güncelleme yapıldıktan sonra bir daha olmamıştı. O tarz bir sorunu yoksa konusu bile olmaz zira 2000'e bir şey yok. Şimdi göz attım, Redmi 10c'ler bile 4000 bandında satılıyor. Uygun kısaca.

Telefonu aldım ekranında sadece çizik var şu anlık memnunum. Eski telefonum Reeder S19 Max Pro S idi ondan kat kat daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…