2000TL'ye Z11 Wireless alınır mı?

Bütçe
2000

ArdaUzun02

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun bir zamandır klavye arıyorum %60 ve %80 arasında en son Z11 ve Z686 arasında kaldım. Bugün Z686 sipariş verecektim ama sabah Trendyol da gördüğüm bir satıcının Z11 Wireless RGB modelini 2000 TL'ye sattığını gördüm dikkatimi çekti. Sizce alınır mı? Yoksa başka bir klavyeye mi yönelmeliyim? Bütçem maksimum 2000 daha da üstüne çıkamıyorum maalesef.

Ürün linki: e-yooso Z-11 Kablosuz 2.4ghz Bluetooth Mavi Swıtch Mini Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar uzun bir zamandır klavye arıyorum %60 ve %80 arasında en son Z11 ve Z686 arasında kaldım. Bugün Z686 sipariş verecektim ama sabah Trendyol da gördüğüm bir satıcının Z11 Wireless RGB modelini 2000 TL'ye sattığını gördüm dikkatimi çekti. Sizce alınır mı? Yoksa başka bir klavyeye mi yönelmeliyim? Bütçem maksimum 2000 daha da üstüne çıkamıyorum maalesef.

Ürün linki: e-yooso Z-11 Kablosuz 2.4ghz Bluetooth Mavi Swıtch Mini Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Temuda 800 lira civarıydı sanırsam z11. Bence oradan alabilirsin satıcı çok satıcı yapmış birisi.Vergiyle 1.3k falan alırsın.
(+100k satışı var.)

Temuda 800 lira civarıydı sanırsam z11. Bence oradan alabilirsin satıcı çok satıcı yapmış birisi.Vergiyle 1.3k falan alırsın.
(+100k satışı var.)
Temu'da normal Z11 var wireless modeli yok ve 1.3K paraya değmez.

Blue switch olması sorun değilse bunu alın derim. En kötü ileride eski switchleri satıp yeni switchlerle değiştirirsiniz.

Blue switch olması sorun değilse bunu alın derim. En kötü ileride eski switchleri satıp yeni switchlerle değiştirirsiniz.

Kanka bu siteye hiç güvenemiyorum ya alan çoğu kişi memnun olmuyor teknik servisi de iyi değilmiş ayrıca attığım klavyeden daha mı iyi?

Kanka bu siteye hiç güvenemiyorum ya alan çoğu kişi memnun olmuyor teknik servisi de iyi değilmiş ayrıca attığım klavyeden daha mı iyi?
Sitenin satış sonrası desteği zayıf bir sorun olduğundan Dareu ile iletişime geçmeniz lazım bu arada switch ve kalite olarak attığın Z11'den daha iyi 5 pin hotswap olması da cabası normal Z11 3 pin hotswap büyük ihtimal wireless modeli de aynıdır.

Son düzenleme:
Sitenin satış sonrası desteği zayıf bir sorun olduğundan Dareu ile iletişime geçmeniz lazım bu arada switch ve kalite olarak attığın Z11'den daha iyi 5 pin hotswap olması da cabası normal Z11 3 pin hotswap büyük ihtimal Wireless modeli de aynıdır.

Kanka ürünün garantisini o zaman Dareu mu veriyor çünkü sitede hiçbir yerde garantiye ait bir şey bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı