Merhabalar. Genelde strateji oyunları oynayıp kesintisiz kayıt yapıyorum ve yaşadığım yerde çok sık elektrik kesintisi olduğu için saatlerce uğraştığım videolar çöp oluyor. 2000Va UPS alsam PC ne kadar süre açık tutabilir?
i5 12400f
6600xt
550w psu
Msı optix mag275r monitör(max 65w, tipik 26w)
Not: Oyun online olmadığı için modem kapansa da farketmez o yüzden onu işin dışında tutuyorum)
Sisteminiz için çok fazla o UPS 1200W güç besleyebilir. Full yükte kullanılırsa max 40dk. Sistem boşta olursa bir yüke girmezse değişir. Süre uzar. Sürekli kesinti yaşayan bir bölgedemisiniz ?
Benim için gayet yeterli o zaman. Bazen çok uzun süren savaşlar oluyor yarıda kesemiyorum video bütünlüğü açısından ama 30-40 dk benim işimi bir hayli görür teşekkürler
Sisteminiz için çok fazla o UPS 1200W güç besleyebilir. Full yükte kullanılırsa max 40dk. Sistem boşta olursa bir yüke girmezse değişir. Süre uzar. Sürekli kesinti yaşayan bir bölgedemisiniz ?
Teşekkür ederim bilerek biraz büyük alıyorum ileride bir ses sistemi yada ekstra monitör takacak olursam yenisini almakla uğraşmayayım diye. Malum bu tarz ürünler bir kere alınıyor ileride başka cihazlarda da işime yarayacak.