UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.866 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 27 Ocak 2025 #11 Faturayı etkiler o kadar. (Gerçi etkilemez galiba sistem ihtiyacı olanı çekeceği için.)
EkerBiçer Centipat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 969 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #12 MelihGkk dedi: Forumda bir ara C4 diyorlardı Genişletmek için tıkla... Rampage'ler patlamasada kısa devreden bozulma ihtimali var
MelihGkk dedi: Forumda bir ara C4 diyorlardı Genişletmek için tıkla... Rampage'ler patlamasada kısa devreden bozulma ihtimali var
P pckpt Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #13 MelihGkk dedi: Forumda bir ara C4 diyorlardı Genişletmek için tıkla... öyle hala deniyor valla bende valorant'ta sorun çekiyorum anlarsan konuya beklerim )) EkerBiçer dedi: Rampage'ler patlamasada kısa devreden bozulma ihtimali var Genişletmek için tıkla... diğer parçaların başını yemesinde kendi başını yiyebilir
MelihGkk dedi: Forumda bir ara C4 diyorlardı Genişletmek için tıkla... öyle hala deniyor valla bende valorant'ta sorun çekiyorum anlarsan konuya beklerim )) EkerBiçer dedi: Rampage'ler patlamasada kısa devreden bozulma ihtimali var Genişletmek için tıkla... diğer parçaların başını yemesinde kendi başını yiyebilir
MelihGkk Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 27 Ocak 2025 #14 pckpt dedi: öyle hala deniyor valla bende valorant'ta sorun çekiyorum anlarsan konuya beklerim )) diğer parçaların başını yemesinde kendi başını yiyebilir Genişletmek için tıkla... Hocam sene 2019'da hazır sistemle bana bilinmeyen dandik PSU gelmişti. Sürekli reset atma vb sorunlar yaşayınca High Power PSU'ya geçip, attan inip eşeğe binmiş gibi oldum. Konunuza birazdan bakacağım hocam
pckpt dedi: öyle hala deniyor valla bende valorant'ta sorun çekiyorum anlarsan konuya beklerim )) diğer parçaların başını yemesinde kendi başını yiyebilir Genişletmek için tıkla... Hocam sene 2019'da hazır sistemle bana bilinmeyen dandik PSU gelmişti. Sürekli reset atma vb sorunlar yaşayınca High Power PSU'ya geçip, attan inip eşeğe binmiş gibi oldum. Konunuza birazdan bakacağım hocam