2001 doğumlular için yılbaşından sonra sokağa çıkma yasağı bitecek mi?

Kapkara Kedi

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar, iyi sabahlar.

Arkadaşlar ben kimliğimde 01.01.2001 doğumlu olarak kayıtlıyım, 2021 yılına girdiğimizde yani 20. yaşıma girdiğimde yasağım bitmiş olur mu? Malum, 20 yaş altı için sokağa çıkma yasağı var ve tarih olarak 01.01.2001 doğumlular sınır alınmış ve biz 11 gün sonra 20. yaşımıza giriyoruz artık. Veya yasağım devam eder mi, yani sokağa çıkma yasağımın kaldırılması için bir düzenleme yapılması mı gerekiyor, düzenleme gerekiyorsa böyle bir düzenlemenin yapılacağı konusunda bir duyumunuz bilginiz var mı?

Herkese iyi forumlar, iyi sabahlar.

Arkadaşlar ben kimliğimde 01.01.2001 doğumlu olarak kayıtlıyım, 2021 yılına girdiğimizde yani 20. yaşıma girdiğimde yasağım bitmiş olur mu? Malum, 20 yaş altı için sokağa çıkma yasağı var ve tarih olarak 01.01.2001 doğumlular sınır alınmış ve biz 11 gün sonra 20. yaşımıza giriyoruz artık. Veya yasağım devam eder mi, yani sokağa çıkma yasağımın kaldırılması için bir düzenleme yapılması mı gerekiyor, düzenleme gerekiyorsa böyle bir düzenlemenin yapılacağı konusunda bir duyumunuz bilginiz var mı?
1 gün ile kaçırmışsınız diyecektim 1 gün ile kurtarmışsınız.

Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum :) Gerçekten hatrı sayılır bir süredir evdeyim ve tabiri caizse kafayı yemek üzereydim. Sayenizde yasağa dahil olmadığımı öğrendim çok teşekkür ediyorum herkese bir tane beğeni yolladım. İyi forumlar dilerim tekrardan

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı