2001 Ghia Ford Focus alınır mı?

Makaleler
8
Yer
Ankara
Dostlar 1.6 ghia 2001 model Ford Focus alacağım adamla anlaştık. Tanıdıktan alacağım fiyat bayağı uygun piyasaya göre.
230k Km'de. 3-4 sene binmek istiyorum, üzer mi sizce? İlk şahsi aracım olacak. 230k Km'de bana sıkıntı çıkartır mı bu araba?

Eğer araçta LPG var ise sakın ha bulaşmayın. Ford motorları LPG ile uyumsuzdur 5 tanıdığım var 5 inin aracında da devir dalgalanması ve stop etme problemi var. Yani LPG + Ford = çözülemeyen dertler. Para verseniz de çözülmüyor hatta motoru rektifiye edip çözemeyenler bile var.

Ha onun dışında araç çok güzel. Gerek yol tutuşu olsun gerek virajlara girerken ki verdiği güven olsun eğer motorü yürüyeni sağlamsa fiyatının hakkını en çok veren arabalardan.

Hocam bende ford focus mk2 vardı 1.6 motor 2007 modell. 1.6 motorlarda tıkırtı sesi hastalığı var ford'larda cok yüksek geliyorsa uzak dur.

Motoru yürüyeni sağlam hocam muayenesi de yeni. Bir sıkıntısı yok, bildiğim araç. LPG bu zamana kadar hiç takılmamış. LPG olayına bende pek sıcak bakmıyorum zaten. Yorumlarınız için teşekkürler.

Hocam bende ford focus mk2 vardı 1.6 motor 2007 modell. 1.6 motorlarda tıkırtı sesi hastalığı var ford'larda cok yüksek geliyorsa uzak dur.
Test sürüşünü yaptım hocam çok fazla tıkırtı almadım ama yalıtımı arabadan mıdır modelden midir bilmiyorum kötü geldi bana. Yol sesi neredeyse olduğu gibi aracın içine geliyor. Bu normal midir? Sizde de böyle bir sıkıntı var mıydı?

Normal hocam o modell araba icin.

Hocam normal bir durum. Aracı kendi dönemine göre yorumlamak gerekiyor. Belki Kapı fitillerinin değişimi ile biraz çözebilirsiniz. Otomatik ise aracın otomatiğinin çok problem çıkardığını görmedim, dört vites, günümüz araçlarına göre biraz teknolojisi eski olabilir ama normal. Aracın Elektrik sistemlerine bakmayı unutmayın, camların otomatiğini vs deneyin. Bunların dışında araçta sizi üzecek çok masraf çıkmaz diye düşünüyorum. Bende aktif olarak Focus MK2 2006 kullanıcısıyım, ghia paket olanı. Ford candır, alırsanız büyük keyifle binersiniz diye düşünüyorum.

Araba manuel 5 ileri 1 geri hocam. Kaporayı verdim, haftaya alacağım üstüme inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…