2001 model jaguar X-type 2.5 alınır mı?

osqanli

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart : MSI B650 Gaming Plus Wifi
İşlemci : AMD Ryzen 5 7600
EkranKartı : MSI RX570 Armor 8GB
Ram : PATRIOT Viper Elite 16GB DDR5
Kasa: XIGMATEK Diamond 600w 80+
Meslek
Stajyer
Merhaba arkadaşlar,

Araba almayı düşünüyoruz, sahibinden de gezerken babamın karşısına jaguar X-type çıkmış nasıl diye soruyor.
Jaguarı bilmem etmem bu yüzden sizlere sormak istedim.
Kendi fikirlerime göre araç jaguar yani parçası falan pahalıdır diye düşünüyorum bir de 2001 model olup 335bin kilometre de saatli bomba gibi araba yani en azından ben öyle düşünüyorum. Bana kalırsa alınmaz bu araç ama babam ısrar ettiğinden sizlere de sorayım dedim.
Araç linki

Atılan arabalar 2500, 3500 CC benzinli arabalar. Yakıt için sağlam destek gerekebilir. Jaguar karakterli marka lakin ülkede usta, parça sıkıntısı çekebilirsiniz. Çok mantıklı gelmedi. Ha para çoktur keyfine alınır bir şey diyemem.

Haklısınız arkadaşlar zaten ben şahsen böyle bir araç alıp risk almak istemem neyin ne olduğu belli, bütçemiz, durumumuz belli sırf marka olacak diye yüksek masrafları göz ardı etmek mantıklı değil, babam istiyor o yüzden emin olmak için sormuştum. Artık alır mıyız almaz mıyız orası yaşayıp göreceğim iş. Sağ olun cevaplarınız için.

Merhaba arkadaşlar,

Araba almayı düşünüyoruz, sahibinden de gezerken babamın karşısına jaguar X-type çıkmış nasıl diye soruyor.
Jaguarı bilmem etmem bu yüzden sizlere sormak istedim.
Kendi fikirlerime göre araç jaguar yani parçası falan pahalıdır diye düşünüyorum bir de 2001 model olup 335bin kilometre de saatli bomba gibi araba yani en azından ben öyle düşünüyorum. Bana kalırsa alınmaz bu araç ama babam ısrar ettiğinden sizlere de sorayım dedim.
Araç linki

Keyifli konforlu bir araç fakat bu sorun yaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Parça tedariğinde her türlü ek maliyetlere ve terminlere kendinizi hazırlayın.
Ülkemiz koşullarında araç başlı başına bir maliyetken bunu katlamak çok mantıklı değil. Daha yeni model benzinli ve parça sorunu olmayan araçlara bakmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı