2001 Skoda Octavia alınır mı?

xyyilmaz

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
120.000 km'de LPG takılmamış bir araba buldum bir tane de boyası var. Emsallerine göre biraz pahalı, ilk arabam olacak fikirleriniz nedir ?

Ne kadar ödeyeceksiniz? İlk araba olarak Opel Corsa da iyi bir seçenek açıkçası. Daha sonradan harita uygulaması açabileceğiniz bir ekran takmak mümkün oluyor en azından.

Ne kadar ödeyeceksiniz? İlk araba olarak Opel Corsa da iyi bir seçenek açıkçası. Daha sonradan harita uygulaması açabileceğiniz bir ekran takmak mümkün oluyor en azından.
Bir Corsa D kullanıcısı olarak tavsiye ederim. 1.2, 1.4 ve 1.3 dizel bütün motorları iyidir.

Hatchback istemiyorum hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sedan + C segment araç için soru soran birine Hatchback + B segment araç önerisi gelmiş. Tam forumun standartı

Sedan + C segment araç için soru soran birine Hatchback + B segment araç önerisi gelmiş. Tam forumun standartı
2001 modeli bir araba için sigorta şirketleri yüksek fiyat çıkartıyor, tamiri zor oluyor ve CarPlay gibi eklemeler yapmak tam bir dert. Havayı fazla kirlettiği için belirli bölgelere belirli saatlerde girmesi bile mümkün olmuyor. Yeni bir sürücü için bu kadar eski bir araba hiç mantıklı değil. Trafik kurallarını tam olarak bilmediğinde nereden gideceğini bile bulamaz. Corsa arabalar genellikle çok ucuza bulunabiliyor ve öğrencilerin çoğunda da bu model var.

Hatchback istemiyorum hocam.
Yine de CarPlay eklemesi yapılabilecek bir araba bakmanızı öneririm. Bu devirde eski arabalar tam ölüm gibi.

120.000 Km'de LPG takılmamış bir araba buldum bir tane de boyası var. Emsallerine göre biraz pahalı, ilk arabam olacak fikirleriniz nedir?

Senin yerinde olsam 2000 model Fiat siena alırım şu an piyasası ortalama artı olarak Albea'nın kardeşi ve tüm parçaları aşırı ucuz. Ön iki cam otomatik immobilizer ve sürücüde airbag var+ olarak cam ısıtıcısıda var

2001 model ve eski model aracı soran bir insana yeni model ve acemiler için daha uygun bir araç önerdik diyelim.

Beyler acemi olduğumu kim söyledi? Yıllardır araba sürüyorum zaten. Artık kendi arabamı almak istiyorum bu yüzden konuyu açtım.

Beyler, acemi olduğumu kim söyledi?
İlk arabanız olduğunu söylediğinizde o şekilde anlaşılıyor. Daha önce araba sigortanız yoksa sigorta şirketlerinin gözünde acemi gözükeceğiniz için eski arabalarla sigorta bedelinin çok çıkacağını unutmamalısınız.

Kullanım rahatlığı ve tamir masrafının çok çıkmaması için bence daha yeni bir modele bakmalısınız. Her hafta sanayiye gitmek veya parça değiştirmek pek hoş olmuyor. Uzun yola çıktığınızda da yolda kalma ihtimaliniz var. Şehir içi gezecekseniz pek sorun olmayabilir ama yine de dikkat edilmeli. Corolla ve eski Audi/BMW modelleri de kötü değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…